Oskaa
Fanka BB :)
minimum 66% w ciągu 48 godninIle ta beta powinna teraz wynosić? powinna przyrosnąć o 100%?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
minimum 66% w ciągu 48 godninIle ta beta powinna teraz wynosić? powinna przyrosnąć o 100%?
No chciałabym :-) ... ale dzis powiedział, że za 2 tyg. ostatnia wizyta i musze znaleźć jakiegoś lekarzaMyślałam, że pracuje tylko w Invi.
Co prawda mam dwóch "na oku"...Siostra mi doradza, zebym wybrała takiego, który pracuje też w szpitalu i najlepiej w tym nowym na Borowskiej. I takiego znalazłam, ale mam też z polecenia koleżanki drugiego, który pracuje na Brochowie.
a gdzie?Oskaa - nie, pracuje w jeszcze jednym miejscu, bo byłam na początku u niego na wizycie nie w klinice, ale poza.
Wcześniej miałam 1x 0,5 medrol, 3x2 luteina i 3x1 duphaston i folik nie miałam tylu leków co ty może dlatego ze moje wyniki były wszystkie bardzo dobre tylko puźniej mi progesteron wyszedł za niski i dr mi zwiększył. A jak zaczynałam in vitro to powiedział ze w naszym przypadku powodzenie in vitro to 50% także wysokoGosia_1983 - betka powinna urosnąć za 48 godz. około 120 % ( a dokładniej chyba 116%). A jeżeli ma być to 24 godziny to ciut powyżej 60% ma być minimalnie. A odnośnie leków to cały czas brałaś takie dawki jak teraz? Czy teraz ci zmienili? Bo ja biorę 3 x 1 duphaston, 3 x 1 utrogestan ( to jest 100 mg progesteron) i 2 x 0,5 medrol, no i do tego folik 0,4 x 1 , Femibion Natal - 1 i KoenzymQ10 - 2 x1
No chciałabym :-) ... ale dzis powiedział, że za 2 tyg. ostatnia wizyta i musze znaleźć jakiegoś lekarzaMyślałam, że pracuje tylko w Invi.
Co prawda mam dwóch "na oku"...Siostra mi doradza, zebym wybrała takiego, który pracuje też w szpitalu i najlepiej w tym nowym na Borowskiej. I takiego znalazłam, ale mam też z polecenia koleżanki drugiego, który pracuje na Brochowie.
Na Kukuczki (vis a vis szpitala na Borowskiej) jest nowa klinika Medfemina i dr Śliwa. I on też pracuje w tym szpitalu.Mozesz mi powiedzieć jakiego lekarza masz na oku z Borowskiej bo ja też bym wybrała takiego lekarza który pracuje w szpitalu. Bo jak by co to chciała bym rodzić na borowskiej chociaż mam 100 km do wrocławia ale u mnie wmieście w szpitalu sami partacze nie warto tutaj nic robić
No to ja nie biore żadnych witamin brałam kiedys centrum i strasznie mi niedobrze było po nich. A dr gizler przyjmuje tutajGosia_1983 - ta reszta moich leków to witaminy
Oskaa - przyznam, że zapomniałam nazwy przychodni ( byłam tam aż raz), ale jak zadzwonisz do Invimedu to pani w recepcji ci podadzą gdzie on przyjmuje. Ja się też od nich dowiedziałam o tym.