Gonia0605
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia.. Zależy od lekarzy...Ludzie sterydy na RZS biorą i gorsze leki niech przepisuje co tam trzeba! Sama myśle nad sterydem i gdyby nie covid to chyba bym wzięła. Nawet w domu już mam:-) A wtedy w grudniu transfer?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam pojęcia.. Zależy od lekarzy...Ludzie sterydy na RZS biorą i gorsze leki niech przepisuje co tam trzeba! Sama myśle nad sterydem i gdyby nie covid to chyba bym wzięła. Nawet w domu już mam:-) A wtedy w grudniu transfer?
Ja mieszkam w dużym mieście i serio brak ślubu kościelnego to jest problem. Ja go nie miałam - syn przyjął sakrament chrztu ( o ile był świadomy w wieku 7 miesięcy) niech sobie wybierze co tam chce w przyszłości. Rodzice chrześniak są wierzący i to oni maja dziecku wiarę przekazywać to wystarczy. Natomiast po tym co się dzieje uważam, ze to był błąd.To jest po prostu nie do pomyślenia żeby tak postępować z chrztem. Żadna władza kościoła nie dała takiego prawa księdzu żeby odmawiać. Chrzest jest łaską dla wszystkich.
O no własnie! Ja wcześniej o tym nawet nie myślałam! Jak klinika to byłam pewna, że każdy sprzęt jest super, a się okazało, że w drugiej w Warszawie mają dobry, na którym robią badania przesiewowe, ale nawet jak byłam własnie tam tydzień temu to na tym mi USG nie robiła...
W sytuacji corona i co się w publicznych szpitalach dziś dzieje to też bym do prywatnego uciekła. Nie ma co się oszukiwać bez partnerów w szpitalu to lipa. Jeszcze pół biedy po porodzie sn ale CC......opieka położnych po porodzie żenada.Czyli jednak różnie jest w różnych klinikachJa właśnie chciałabym lekarza, który jest w jakimsś szpitalu. I tak myslałam wstępnie o prywatnym porodzie, ale patrząc na to, że jeszcze może nic z tego nie wyjść, to tym bardziej nie wybiegam w przyszłość...
![]()
W sytuacji corona i co się w publicznych szpitalach dziś dzieje to też bym do prywatnego uciekła. Nie ma co się oszukiwać bez partnerów w szpitalu to lipa. Jeszcze pół biedy po porodzie sn ale CC......opieka położnych po porodzie żenada.
Cześć, to moja pierwsza wiadomość
Zaczęłam czytać forum od początku, dotarłam do 75 str i dotarło do mnie, że wiele się mogło zmienić przez 10 lat
Więc tak... Staramy się z mężem od 2,5 roku. Teraz leczymy się w Bocianie.
Jesteśmy po 3 nieudanych inseminacjach. Teraz przystąpiliśmy do dłuższej procedury invitro... Jestem na tabl anty, dzisiaj przyjęłam pierwszy zastrzyk glo coś tamza dwa tygodnie mam dostać zastrzyki na stymulację...
Tak bardzo mam już dosyć tego czekaniaale cieszę się, że już coś się dzieje w tym temacie, wcześniej mieliśmy miesiąc przerwy.
Na początku też myślałam o prywatnym szpitalu, ale gdyby coś poszło nie tak to wolę być w ośrodku referencyjnym gdzie są sale operacyjne i lekarze dyżurni, nie muszą nikogo ściągać na dyżur. Wybrałam szpital państwowy i lekarza tam pracującego żeby się dostać bo z tzw ulicy nie biorą pacjentek, jest opcja domu narodzin lub dopłaty do pokojów takich trochę jak hotel więc pewnie którąś z tych opcji wybiorę.Czyli jednak różnie jest w różnych klinikachJa właśnie chciałabym lekarza, który jest w jakimsś szpitalu. I tak myslałam wstępnie o prywatnym porodzie, ale patrząc na to, że jeszcze może nic z tego nie wyjść, to tym bardziej nie wybiegam w przyszłość...
![]()
To jestesmy dokladnie tak samo stareTo jeszcze 4 tygodnie i połowa ciąży. Mi jakoś to szybko zleciało - za szybko. Z tym odpuszczeniem to nie tak, nie chce za ileś lat stwierdzić, ze a może gdyby... Lekarz mówi, ze to ostatni moment bo stara się robię :-) żarcik :-) chodzi o to, ze tyle czynników i jeszcze mój wiek to nie ma sensu. Generalnie to za 3 miesiące 37 :-(