bazylia128
Fanka BB :)
mozesz jesc spagettiKuwa, ale Ty mnie dręczysz. Placek mam spaghetti a ja tartę warzywną. Potem szybko na grzyby i do siostry pofarbować jej włosy. Lżej na duszy jak znasz mój plan dnia?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mozesz jesc spagettiKuwa, ale Ty mnie dręczysz. Placek mam spaghetti a ja tartę warzywną. Potem szybko na grzyby i do siostry pofarbować jej włosy. Lżej na duszy jak znasz mój plan dnia?
![]()
Przepraszam że tak wypytuje a ile zapłaciłaś? Trzy mrożone komórki to bardzo mało.Nie, komórki dawczyni. Ja swoich nie posiadam wcale... Nie hodowali do blastki bo były dw zarodki i mógłby żaden nie dotrwać. Ponoć w macicy mają lepsze warunki..
Potem napiszę, spadam do chałupy, paaaamozesz jesc spagettitylko z makaronem razowym albo najlepeij bez
A zmaiast makaronu wrzuc sobie kawalki mozzarelli
Jaki kolor robicie? Siorka juz sie odnalazla w nowym mieszkaniu?
Ja całe życie na diecie, ale Ty to zdaje się chuchro jestesAle fajnieLubialam takie odtruwanie i chyba nie ma diety jakiej nie wyprobowalam
Teraz zrem wszystko
Mowie ci robi zakupy w czwartki
![]()
Spaghetti bez makaronumozesz jesc spagettitylko z makaronem razowym albo najlepeij bez
A zmaiast makaronu wrzuc sobie kawalki mozzarelli
Jaki kolor robicie? Siorka juz sie odnalazla w nowym mieszkaniu?
Spaghetti bez makaronukoniec świata. Jadłam razowy makaron w ciąży, smak no cóż , łykałam jak kaczka ślimaki
![]()
Który masz tydzień teraz?Dziewczyny ja jestem załamana. Byłam na kontroli, beta dalej rośnie, ale jest tylko widoczny pęcherzyk i Ciałko żółte[emoji24] jeśli do czwartku nie pojawi się serce to po ciąży, mam kompletnie dosc [emoji25]
Który masz tydzień teraz?
Niuniu ja pol roku na spagetti bez makaronu, wogole bez makaronuSpaghetti bez makaronukoniec świata. Jadłam razowy makaron w ciąży, smak no cóż , łykałam jak kaczka ślimaki
![]()