KarolaJ
Fanka BB :)
Postaram się, najgorzej będzie ten tydzień w pracy wytrzymać, najchętniej bym przespała do czwartku
Szanse są zawsze!!! Pamiętaj o tym i się nie poddawaj!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szanse są zawsze!!! Pamiętaj o tym i się nie poddawaj!!!
Eh... Wiem co czujesz... Sama jestem wrakiem... Bardzo to wszystko ciężkie i niesprawiedliweDzięki, ja będę próbować do skutku ale na razie jestem wrakiem człowieka.. Nawet mój optymista mąż stracił nadzieję
Ale fajny przepis - swojego czasu tez tak wymyslalamOrzechy jadalm codziennie ale włoskie do kolacji, mam ich cale koszyki ale najbardziej lubie takie swierze z drzewa
No to kochana dzialaj z ta dietka - trzymamy kciuki - a jak u ciebie z cukrem? Robilas insuline?
Dwa razy, nie wyszła szalona, ale lekarz powiedział, ze jest wystarczająca i ładna, wiec wyluzowałam,Czyli moje dwa to jeszcze nie paranojau Ciebie tez kreseczka robo sie grubsza z dnia na dzien. Badalas bete. ? Ja jade jutro...
Ja robie takie okolo 8-10cm, żeby zjeść naraz, nakładam mascarpone ze smietanką i na to owoce 
A czemy nie jesz miesa - ja je uwielbialam i bardzo na miesie chudlam@bazylia128 ale mi ochoty narobiłyście na takie ciasto z beza! Chociaż mam jeszcze dwie bezy, bo niedawno robiłamJa robie takie okolo 8-10cm, żeby zjeść naraz, nakładam mascarpone ze smietanką i na to owoce
Biszkopt na tort dla teściowej upieczony i zrobimy jedną warstwę z malinami, drugą z musem truskawkowym i na wierzchu będzie posmarowany mascarpone, tak wymyśliłam
A teraz biorę się za smażenie dorsza, do tego pieczone talarki z ziemniaków i surówka z kapusty kiszonejMój mąż dopiero bedzie wracał, więc tak poźno jemy kolacje
Dziś w końcu klasycznie smażony, bo ostatnio był pieczony, wcześniej robiłam pieczone pulpeciki z dorsza z warzywami. Już kombinuje jak mogę, bo konczą mi się pomysły na żarcie, a coraz więcej rzeczy nie jem, w tym coraz mniej mięsa jem
![]()
Nie wiem jakoś mi nie wchodziA czemy nie jesz miesa - ja je uwielbialam i bardzo na miesie chudlamTy to dopiero smaczki wymyslasz
![]()
Jak już to kupujemy pierś z indyka, i robię ją tyko mężowi, chociaż uwaga, wczoraj zjadłam i ja, ale w innej postaci. Robilam pieczoną pierś z indyka faszerowaną pieczarkami i oliwkami i nawet zjadłam z puree z ziemniaków z masełkiem i koperkiem
A ja w ogóle jestem fanką ziemniaków, mogę mieć ziemniaki i tylko jeść coś z nich non stop 
Tez nie lubię razowych makaronów, alee mam jeden zdrowy przepis na makaron razowy z awokado i pieczarkami i to jest mniammm