Ooooo a do mnie SMS o 9.00 ciekawe co Ty robisz od 3 do tej 9 [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]Mam to samo! Masakra jakas. Ja się o 3 budzę najczesciej[emoji21][emoji21]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooooo a do mnie SMS o 9.00 ciekawe co Ty robisz od 3 do tej 9 [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]Mam to samo! Masakra jakas. Ja się o 3 budzę najczesciej[emoji21][emoji21]
Naprawdę możesz zrobić wiele pysznych i mało kalorycznych rzeczy. Dieta nie musi być głodówką i męczarnią...
Teraz trochę jest, ale to tylko dziś i jutro... W poniedziałek wracam do dobrych, zdrowych rzeczyNaprawdę możesz zrobić wiele pysznych i mało kalorycznych rzeczy. Dieta nie musi być głodówką i męczarnią...
Jeśli zdecydowałaś spróbować jeszcze raz, to dziabnie... Na pewno dziabnie. Widocznie to nie był ten czas... Wiem że to głupie filozofie, ale tak chyba łatwiej to znieść i zrozumieć...Weź ja amh w kosmos a zarodek jeden który nawet nie zaskoczył, nawet nie dziabnął mamusi... Hmmmm a mamusia prosiła bądź grzeczna /grzeczny i zostań z mamusią na zawsze [emoji22][emoji22][emoji22]
To chcesz żebym o 3 Ci pisala?Ooooo a do mnie SMS o 9.00 ciekawe co Ty robisz od 3 do tej 9 [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
Ja też zajadam stresy, a że mam ich sporo... To się turlam już zamiast chodzić...Teraz trochę jest, ale to tylko dziś i jutro... W poniedziałek wracam do dobrych, zdrowych rzeczy![]()
Problem w tym że mam toksyczna relacje z jedzeniem. Jedni nie jedzą w strsie, smutku, ja odwrotnie, zażeram. Szokiem jest że zaledwie rok temu ważyłam 10 kg mniej... No nic, do robotyy!
Przepraszam [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11] Ale dziś był po 10[emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]To chcesz żebym o 3 Ci pisala?[emoji4] no i patrz SMS o 9 jest 20.26 i zero odppwoedziiiii
Mam to samo! Masakra jakas. Ja się o 3 budzę najczesciej![]()
Ja też wpieprzam na potęgę [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]Ja też zajadam stresy, a że mam ich sporo... To się turlam już zamiast chodzić... [emoji12]
Wiem to akurat był chu%owy czas w moim życiu to fakt [emoji51]Jeśli zdecydowałaś spróbować jeszcze raz, to dziabnie... Na pewno dziabnie. Widocznie to nie był ten czas... Wiem że to głupie filozofie, ale tak chyba łatwiej to znieść i zrozumieć...
Mam nadzieję, że dzisiejszy transfer będzie tym szczęśliwym i Kropek zostanie z Tobą❤ A potem wrócisz po rodzeństwoKochana nie smuc się czasem te trzydniowe dają lepiej rade niz blastki. Pamiętaj ze nie jednej dziewczynie sie udalo z takich zarodkow. Ja juz tez po transferze niestety embriolog nie wyraził zgody na podanie 2 blastek wiec mamy jedna. Powiedział że gdyby sie za pierwszym razem nie udało to możemy wziasc dwie. Mamy dwie zamrożone i do konca dzisiejszego dnia jeszcze chodowali 3 zarodki mam w pon dzwonić czy zostały zamrożone czy nie dotrwały. Za 10 dni robie bete 2.11 pierwsza betaoby kropek został z nami na 9 najbliższych miesięcy.