Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, kupiłam glokoze na krzywą... Sama mam ja rozrobić? I kiedy wypić po pierwszym pobraniu? Kurde, Zielona jestem![]()
Życzę powodzenia i 2 kresek na teście.... Niestety trzeba czekać.... A na pobolewania no coz mogą oznaczać że tak a mogą poprostu o sobie dać znać ...... Na tym etapie to na dwoje babka wróżyła życzę cierpliwości... I trzymam kciuki........to jeszcze tylko kilka dni myśl pozytywnie ja trzymamJestem dzisiaj już równo tydzień po transferze. Od 2-3 dni mam pobolewanie w brzuchu a bardziej w sumie klocie w prawym jajniku na przemian z lewym. Zostaly mi podane 2dniowe zarodki. Dopiero w piątek mam iść na beta HCG jednak bardzo się stresuje. Jest to już moje 4 ICSI tym razem z 2 embrionów. Pomocyyy
Ja od dnia transferu, zalecone przez lekarza..Czy któraś z was bierze acard? Jeśli tak to zaczelyscie brać przed transferem czy od transferu?
Tak, ja jestem dość zielona i sama z siebie bym nie brała raczej. Biorę cały czas i będę odstawiać razem z resztą leków jak już mi pozwolą.Lekarz ci zalecił?
A dlaczego bierze się acard po transferze? Dlaczego jest zalecany?Ja od dnia transferu, zalecone przez lekarza..
Ja od dnia transferu, zalecone przez lekarza..
A dlaczego bierze się acard po transferze badz iui ?Ciekawe czy mi zleca. Jak nie to sama będę brać. Po iui brałam to teraz chyba też mogę.
A dlaczego bierze się acard po transferze badz iui ?