bzzz1
Fanka BB :)
Dzięki za info. Leczę się za granicą i niestety u mnie go nie znajaAcard rozrzedza krew i podobno zarodek ma lepsze warunki żeby się zagnieździć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za info. Leczę się za granicą i niestety u mnie go nie znajaAcard rozrzedza krew i podobno zarodek ma lepsze warunki żeby się zagnieździć.
Acard to lek bez recepty, raczej nie może zaszkodzić, uniknie jedynie zkrzepow i zatorów.Ciekawe czy mi zleca. Jak nie to sama będę brać. Po iui brałam to teraz chyba też mogę.
Lekarz ci zalecił?
Niuniu odpisze jutro bo dzisiaj walcze ze stresem jakim jest cholestaza JPRDL w 17 tygodniu ciazy tylko mi sie to moze przytrafic. Wlasnie mnie znowu wysypalo, zawsze gorzej wieczorem i w nocy - jutro wyniki.Ale to jest dziewczynkaewentualnie można jej sukienkę albo spódniczkę zrobić
Dzięki za info. Leczę się za granicą i niestety u mnie go nie znaja
Acard to lek bez recepty, raczej nie może zaszkodzić, uniknie jedynie zkrzepow i zatorów.
@kolor nadzieji Ty teraz podchodzisz do transferu na cyklu sztucznym czy naturalnym? Jeśli na sztucznym to od którego dnia cyklu bierzesz leki i jakie?
Tak lekarz od drugiego transferu zalecił acard a po trzecim nieudanym zrobiłam pakiet badań i wyszło, ze powinnam brać
Dzięki za info. Leczę się za granicą i niestety u mnie go nie znaja