Aduś16
Fanka BB :)
Wprowadzili już miesiąc temu kwarantanne dal powracających z Polski... wiec wyjazd na święta przełożyliśmy.. ale patrząc po ilości zakazen wszędzie to nie wiadomo co do świąt będzie.Zamykaja Was, nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wprowadzili już miesiąc temu kwarantanne dal powracających z Polski... wiec wyjazd na święta przełożyliśmy.. ale patrząc po ilości zakazen wszędzie to nie wiadomo co do świąt będzie.Zamykaja Was, nie?
a skad jestes? Bo Nam w Niemczech też wprowadzili kwarantanne, ale mam nadal nadzieje ze pojade do domku na swiętaWprowadzili już miesiąc temu kwarantanne dal powracających z Polski... wiec wyjazd na święta przełożyliśmy.. ale patrząc po ilości zakazen wszędzie to nie wiadomo co do świąt będzie.
W UK.. ja kwarantanne mogłabym w ostatecznosci przejść bo pracuje domu dlatego na święta mam nadzieję że dotrzemy i transfer sie odbedzie.. gorzej ze syn mój do szkoły tu chodzi wiec musiałby 2 tygodnie opuścić.. do tego męża kontrakt.. Ale nie wyobrażam sobie nie jechac na święta do Polski nie zależnie od transferu.... AMH najniższe w Invicta mi wyszło 0.54. Miałam tez wyższe wyniki np 1.76 w UK badane tydzień szybkiej badz 5.4 badane krótko po punkcji wiec zakłamane... cały przekrój, ale ważne jest tez AFC a tych mialam widocznych z reguły między 5 a 6 łącznie na obu a to adekwatnie wskazuje na wynik poniżej 1a skad jestes? Bo Nam w Niemczech też wprowadzili kwarantanne, ale mam nadal nadzieje ze pojade do domku na swiętaMogę zapytać jakie masz amh? Bo gdzieś czytałam we wpisach, że pisalaś, że jest nie najlepsze
![]()
Ja próbowałam do końca. 5.stymulacji lat 40 i o.29 amh dopowro po tym jak nie wyszło po 5 stymulacji kd.Mam 31 lat i amh 0,8. Dr uwaza, ze nie jest tak zle. W Polsce mialam 3 stymulacje, ale wg Lachciny ostatnia była zle przeprowadzona.
I każdej z nas życzę takiego szczęściaDZiiinnn dyyyyybryGlupawe mam od rana co widac na załączonym zdjeciu
Dziewczyniki dokladnie rok temu dodalam tu na forum post, juz nie bede go cytowac, byl pełen bólu, smutku, poczuciu niesprawiedliwosci. Tego dnia stalam z Łukaszem przy grobach i przez przypadek uslyszelismy rozmowe dalszej rodziny - w bardzo subtelny sposob nas zalowali - ze tacy fajni a dzieci nie maja !!!!! Bylam wtedy po poronieniu ;( Poczulam sie dokladnie tak jak one nas przedstawiały tj baaardzo huuuj....wo, bylo mi nas szkoda, zal, nie chcialam byc soba
;( Pozniej sie opilam i jakos przeszloGdyby ktos mi powiedzial wtedy ze za rok bede w 18 - tym tygodniu ciąży to bym go po stopach calowala
Fakt ze jeszcze nie czuje ruchow ale cierpliwie czekam
To tak ku pokrzepieniu serc
Trzeba walczyc - moja historia byla bardzo burzliwa, slabo dawalam sobie rade co bylo widac przede wszystkim na forum ale zawsze wstawalam, robilam wiecej i mocniej
I tak trzeba bo cel jest BLISKO
![]()
wszystko zależy ile się ma jajekDziewczyny, ja swoją punkcję miał pod znieczuleniem miejscowym i nie miałam żadnej narkozy. Dali mi tylko dożylnie jakiś paracetamol czy coś podobnego i tyle. Wszystko widziałam i czułam ale nie był to jakiś silny ból, spokojnie dało się wytrzymać. Jeśli ktoś jeszcze teraz jest przed punkcją to na prawdę nie ma co się bać. To nie takie straszne![]()
Dziewczyny, ja swoją punkcję miał pod znieczuleniem miejscowym i nie miałam żadnej narkozy. Dali mi tylko dożylnie jakiś paracetamol czy coś podobnego i tyle. Wszystko widziałam i czułam ale nie był to jakiś silny ból, spokojnie dało się wytrzymać. Jeśli ktoś jeszcze teraz jest przed punkcją to na prawdę nie ma co się bać. To nie takie straszne [emoji6]
Ja też miałam trzy stymulacje zaczynając od AMH 0,34. Spadło mi nawet do 0,18. Z drugiej stymulacji nawet mieliśmy dwa zarodki. Z trzeciej była tylko jedna komórka, ktora się nie zapłodniła, więc odpuściliśmy i poszliśmy w KDJa próbowałam do końca. 5.stymulacji lat 40 i o.29 amh dopowro po tym jak nie wyszło po 5 stymulacji kd.