kolor nadzieji
Fanka BB :)
W piątek dopiero planuje iść boje się wczesniej
Idz kochana na bete szybciutko - wszystko bedziesz wiedziec - juz czas![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idz kochana na bete szybciutko - wszystko bedziesz wiedziec - juz czas![]()
a gdize sie leczysz?
oejejku to dlugo chcesz czekacW piątek dopiero planuje iść boje się wczesniej
Bociany sa dobreNa stałe mieszkam w szwajcarii ale lecze się w Warszawie w bocianie
W sobotę popołudniu dostałam informację, że z 9 komórek 4 były dojrzałe. Do teraz nie zadzwonili, więc przyjmuje że jest ok. Ale bardzo się denerwuje. Bo z dotychczasowych stymulacji tylko był jeden zarodekTez mialam w sobote - jak u Ciebie sytuacja z zarodkami i komorkami? Macie juz info?
Trzymam kciuki za zarodeczki![]()
| B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) | 52.1 | _ | mIU/ml |
| Estradiol 17-beta (E2) | 785 | _ | pg/ml |
| Progesteron (PRG) | 28.00 | _ | ng/ml |
oejejku to dlugo chcesz czekacJa tam wolalam zawsze szybciej wiedziec
Ale idz swoim tempem tylko nie rob juz w takim razie sikancow
![]()
Wszystko będzie pięknieWyniki za 10 dni maxymalnie może szybciej bo krew leci do Hongkongupłeć tez będzie oznaczona ❤❤
Ale tak strasznie boje się wyników ze od kilku dni nie mogę spac i mam jakieś napady lęku![]()
Ja nic nie czuje ,brzuch jakby mniejszy i już zesrana do sobotniej wizytyTak przy takich badaniach zawsze oznaczaja plecU mnie sie zgodzila
Co u ciebie - mocno juz czujesz ruchy?
ja tez lubie pasztet robie z termomixa to chyba taki moznabo wiesz co jesz
najbardziej lubie jak jest duzo galki muszkatolowej
Ale wiesz co ja to mam ochote na taki chamski z plastikowego opakowania łlllooooooo najlpeiej taki pomidorowy oooooo mmniiaaammmmm az slinotoku dostaje
@nieagatka przez cala ciaze nie jadla pasztetu a jak wrocila z niunia ze szpitala to mialy na nia kanapki z pasztetem czekac
@zrezygnowana zapomnialam ostatnio skomentowac twoja historie ze szczoteczka do zebow
JPRDL jak mozna sie uderzyc w gardlo
j a w ciazy ledwo zebiska myje bo mam odruch wymiotny a ty tak gleboko ja wpychasz
Nie no sztos jak dla mnie
tak mnie to rozsmieszylo ze az siezastanawialam jak mocno musialas sie uderzyc zeby afte narobic
Ty to musisz byc niezla agentka
![]()