Margoolcia
Fanka BB :)
Pamiętaj że każde z nich to życie.... Wasze geny. Będzie dobrze. Tylko w nie uwierz i myśl o nich z miłością.Dostałam dziś ocenę zarodków, wszystkie są średniej jakości. Nie wiem czy coś z tego będzie.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamiętaj że każde z nich to życie.... Wasze geny. Będzie dobrze. Tylko w nie uwierz i myśl o nich z miłością.Dostałam dziś ocenę zarodków, wszystkie są średniej jakości. Nie wiem czy coś z tego będzie.![]()
Ja mam dzienna dawkę progesteronu 600mg i plamienie miał jednorazowe w 5 i 7dpt. Wszyscy mówią że to plamienie implantacyjne okaże się w piątek.
Dostałam dziś ocenę zarodków, wszystkie są średniej jakości. Nie wiem czy coś z tego będzie.![]()
Ja miałam też dzienną dawkę 600 w tabletkach dopochwowych do tego zastrzyk prolutexu a okazało się że progesteron mi spadł i dlatego plamiłam, dostałam 800 w dopochwowych, zastrzyk i jeszcze luteinę 6 razy dziennie i od kilku tyg jest ok![]()
Ja mam dopochwowo 300 i pod język 300. Jak w piątek pójdę na betę to też proga zbadam. A duże miałaś te plamienia?
Ja przy blastce plamienie implantacyjne miałam w 2 dpt.i to było jednorazowe w 7dpt to było częste plemienia.Ja mam dzienna dawkę progesteronu 600mg i plamienie miał jednorazowe w 5 i 7dpt. Wszyscy mówią że to plamienie implantacyjne okaże się w piątek.
Przynajmniej dwa dni bo oczywiście dostałam jak w weekend klinika już zamknięta była i musiałam czekać do pon na tel od gin. A plemienia przypominały początek miesiączki, wiem że jest to bardzo niepokojący objaw dla kobiet o ciężko się jest niestresować ale nerwy niestety nic nie pomogą w tej sytuacji. Trzymam kciuki [emoji8]
Ja przy blastce plamienie implantacyjne miałam w 2 dpt.i to było jednorazowe w 7dpt to było częste plemienia.
Ja brałam 1200 mg utrogestan
1 crinone
3x1 duphostan
I dołożyli jeszcze 1 crinone
Powodzenia
To jest tylko ocena na ten moment. Jeszcze mogą ruszyć i wspaniale się rozwijać... Często jest tak, że te piękna nagle hamują i slabsze potem dają ciążę. Nie martw sięDostałam dziś ocenę zarodków, wszystkie są średniej jakości. Nie wiem czy coś z tego będzie.![]()