Pchełka216
Fanka BB :)
dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?Mam wyniki
11dpt beta 123
13dpt beta 209
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?Mam wyniki
11dpt beta 123
13dpt beta 209
Ja miałam sprawdzić 12dpt, ale pierwszą betę zrobiłam dzień wcześniej, bo test skany wyszedł mi pozytywny w 9dpt. Ale z tego, co tu dziewczyny piszą to weryfikacje mają czasem wcześniej, pewnie zależy ok kliniki i lekarzadziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
thx A czy to też czasem nie zależy od tego czy zarodek 3dn. czy blastka?Ja ma pierwsza zrobić w 10dpt
thx A czy to też czasem nie zależy od tego czy zarodek 3dn. czy blastka?
Ja badalam w 14dpt tak mi kazali.dziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
no i kolejne pytanie. A ile tych weryfikacji macie rozpisanych przez lekarza? u mnie mówił o 3,6 i10 dniu po transferze i badanie nie tylko bety ale proga i estradiolu.. patrząc na Wasze odp. to nie wiem co o tym myśleć:/Ja badalam w 14dpt tak mi kazali.
u mnie też w 14 dniudziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
Ja miałam w 4, 8, 14 i 20 dniu po transferzedziewczyny. powiedzcie. jakie są u Was zalecenia w sprawdzaniu bety itd. tzn. w którym dniu po transferze te weryfikację są?
no i kolejne pytanie. A ile tych weryfikacji macie rozpisanych przez lekarza? u mnie mówił o 3,6 i10 dniu po transferze i badanie nie tylko bety ale proga i estradiolu.. patrząc na Wasze odp. to nie wiem co o tym myśleć:/