Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny zrobiłam test dziś mam 9dpt jutro idę na bete dopiero. Myślicie że się udało?Zobacz załącznik 1197452
Chyba już można pogratulować, lec jutro na betę!
Narazie nie dziękuję jutro beta mi prawdę powie[emoji846]
Ja mam synka i córeczkę cala procedura kosztowała moze nie cale 1000 euro ale to liczę tylko dni w których maz musiał brac wole i nie dostal wynagrodzenia plus badania nie wszystkie pokrywane przed procedura.Wygralam w totolotka doslownieHehe to ja wydałam jakieś 10 tys i mam córeczkęKto da mniej
![]()
Serio, wiem jakie miałam szczęście![]()
Ja jutro też idę na betę z tą różnicą że mam nadzieję, że jak najszybciej mi spadnie do 0.. Obym była za miesiąc na tym etapie co Ty
Mhhh a już myślałam ze wygrałamMusze cie zmartwic,spadasz na drugie miejsce,ja stanelam na 50,000 euro.i zaplacilabym to jeszcze raz,nie zaluje ani grosza .
A to mozemy sobie reke podac,ale coz...bylo minelo...sa dzieci i to najwazniejszeMhhh a już myślałam ze wygrałamale ja tez nie żałuje ani grosza szkoda tylko ze do pewnych decyzji dojrzałam później niż wcześniej
![]()