bazylia128
Fanka BB :)
A ty co tak zza krzaczorówGratuluje kochana !!! Ja też myślałam, że będzie chłopak
Iii prawda już możesz być zazdrosna
Mój mąż jak przychodzi z pracy to najpierw buziak dla córci, pózniej może dla mnie coś się ostanie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ty co tak zza krzaczorówGratuluje kochana !!! Ja też myślałam, że będzie chłopak
Iii prawda już możesz być zazdrosna
Mój mąż jak przychodzi z pracy to najpierw buziak dla córci, pózniej może dla mnie coś się ostanie![]()
Czyli jednak? Ja dalej jestem niezdecydowana ale mysle nad NataliąTak jak mójwyczekana córcia
U mnie będzie prawdopodobnie Michalinka (Misia)![]()
U mnie z ta zazdroscia jest na odwrot - moj mąż jest zazdrosny o mnieMoje przeczucie jednak mnie zawiodło bo czułam ze będzie synek ale to oczywiście nie ma znaczenia ❤❤❤❤ Będzie córeczka Marysia ❤❤❤
Mysle ze do badan połówkowych mogę odetchnąć potem znów będę się martwić czy wszystko pracuje prawidłowo ❤
Niech rośnie nasza księżniczka - tatuś oszaleje na jej punkcie już mogę być zazdrosna ❤
nie wiem czy pozwole ja komukolwiek dotknąć po porodzie 

Hejka a jak bogata w zarodki okazala sie u Ciebie punkcja?
Ja wyskakuje jak Filip z konopiiA ty co tak zza krzaczorówWyslij jakas foteczke ksiezniczki
Jak sie macie?
Kolendra a u Ciebie ile zamrozili zarodkow?? Widzialam ze masz 6 zarodkow ale wszystkie do 5 doby dotrwaly!? Teraz wielkie czekanie do 15.11!Gratuluje! Teraz najgorsze, czekanie. Już nie mogę wytrzymać a dziś dopiero mam 4dpt.
Jejjkuuu jak ten czas szybko leciJa wyskakuje jak Filip z konopiiczasami poczytuje, przyznaje się bez bicia
![]()
U nas wszystko dobrze, nasza królowa zaczyna gaworzyć i łapać zabawki. A my się bardziej chyba z tego cieszymy niż ona![]()
Boziiuuuu jaka ona jest cudownaJa wyskakuje jak Filip z konopiiczasami poczytuje, przyznaje się bez bicia
![]()
U nas wszystko dobrze, nasza królowa zaczyna gaworzyć i łapać zabawki. A my się bardziej chyba z tego cieszymy niż ona![]()
Czesc Ewunka6 dpt Beta 14.7 Prog 28
8dpt beta 45 Prog 15 dodane crinone
10 dpt Beta 147 Prog 20
17 dpt Beta 3816prog 22
Święta to bd grube bez dwóch zdańBoziiuuuu jaka ona jest cudowna![]()
![]()
![]()
![]()
Ja taka chce juzzzzzzz
Ma bardzo bystre oczka
Ja sie czuje caly czas dobrze - tylko ciagle spac mi sie chce - rano wstaje i juz mi sie chce spac - ale jak to ja - obijam sie o drzwi i nie pojde spac bo pozniej w nocy o 4 potrafie wstac i po spaniu
Zrobilismy Sanco - tez wyszlo ze niunia jest zdrowa
Teraz jakos w przyszlym tygodniu pojade na polwokowe - bardzo sie boje i oczywiscie panikuje - ale juz tyle przeszlysmy ze musimy jakos dac rade i przejsc przez kolejny etap
![]()