• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje przeczucie jednak mnie zawiodło bo czułam ze będzie synek ale to oczywiście nie ma znaczenia ❤❤❤❤ Będzie córeczka Marysia ❤❤❤
Mysle ze do badan połówkowych mogę odetchnąć potem znów będę się martwić czy wszystko pracuje prawidłowo ❤
Niech rośnie nasza księżniczka - tatuś oszaleje na jej punkcie już mogę być zazdrosna ❤
U mnie z ta zazdroscia jest na odwrot - moj mąż jest zazdrosny o mnie 🤪 🤪 🤪 o_O o_O Ciagle mi powtarza ze nie moze zejsc na drugi plan 😜😜😜 za pozno 😜😂😂 cały moj swiat sie kreci wokol NIEJ 💓💓💓😍😍 I w druga strone - czuje juz duza zazdrosc jak np tesciowa cos o niej mowi :szok: nie wiem czy pozwole ja komukolwiek dotknąć po porodzie :-) :):-) :):-) :)

Ja wyskakuje jak Filip z konopii 😂😂 czasami poczytuje, przyznaje się bez bicia 😆
U nas wszystko dobrze, nasza królowa zaczyna gaworzyć i łapać zabawki. A my się bardziej chyba z tego cieszymy niż ona 🤪
Boziiuuuu jaka ona jest cudowna 😍 😍 😍 😍 😍 Ja taka chce juzzzzzzz 🥰🥰 Ma bardzo bystre oczka ;) Ja sie czuje caly czas dobrze - tylko ciagle spac mi sie chce - rano wstaje i juz mi sie chce spac - ale jak to ja - obijam sie o drzwi i nie pojde spac bo pozniej w nocy o 4 potrafie wstac i po spaniu ;) Zrobilismy Sanco - tez wyszlo ze niunia jest zdrowa ;) Teraz jakos w przyszlym tygodniu pojade na polwokowe - bardzo sie boje i oczywiscie panikuje - ale juz tyle przeszlysmy ze musimy jakos dac rade i przejsc przez kolejny etap ;)

reklama
Boziiuuuu jaka ona jest cudowna 😍 😍 😍 😍 😍 Ja taka chce juzzzzzzz 🥰🥰 Ma bardzo bystre oczka ;) Ja sie czuje caly czas dobrze - tylko ciagle spac mi sie chce - rano wstaje i juz mi sie chce spac - ale jak to ja - obijam sie o drzwi i nie pojde spac bo pozniej w nocy o 4 potrafie wstac i po spaniu ;) Zrobilismy Sanco - tez wyszlo ze niunia jest zdrowa ;) Teraz jakos w przyszlym tygodniu pojade na polwokowe - bardzo sie boje i oczywiscie panikuje - ale juz tyle przeszlysmy ze musimy jakos dac rade i przejsc przez kolejny etap ;)
Święta to bd grube bez dwóch zdań 😂 jak zjem wszystko na co mam ochotę to będzie +5 😂 (o ile granic nie zamkną, booo jak tak to będzie słabo 😑). W tym roku będą magiczne (w zeszłym roku byłam już w ciąży, więc też było cudownie). W końcu nie bd tych „cudownych” życzeń .. „byście w końcu zmajstrowali jakieś dziecko..” itp
A co do snu to nie powiem Ci nic ambitnego - śpij ile wlezie 😁

U Was też będą cudowne święta 😍 Malutka w brzuchu, nie zdążysz się obejrzeć a na porodówkę będziecie jechać 😁
A Ty już kobiiito nie panikuj. Córcia zdrowa, więc ciesz się ciążą. Mija bardzo szybko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry