katarzyna86
Fanka BB :)
Może warto podejść na cyklu lekko stymulowanym i pobrać 1lub 2 komórki? Koszty niższe a może się udać.Może być to samo, ale wtedy ne wiem jaki będą mieć na mnie "plan"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może warto podejść na cyklu lekko stymulowanym i pobrać 1lub 2 komórki? Koszty niższe a może się udać.Może być to samo, ale wtedy ne wiem jaki będą mieć na mnie "plan"
CześćCześć dziewczynyjestem tu nowa. Odebraliśmy wyniki nasienia męża w poprzednim tygodniu i są tragiczne. Jeśli badania hormonalne i tarczycy nie wykażą jakiś problemów i suple za 3 miesiące nie pomogą to myślimy nad in vitro. U mnie wszystko w porządku. Owu potwierdzona, hormony dobrze. Powiedzcie mi na jakie koszty mam się nastawiać? Mieszkamy we wschodniej Polsce. Chciałabym już coś poodkładać.
Dzięki ja się nastawiałam na ok 20 tyś. Myślę o ovum w Lublinie. Czy polecacie tam jakiegoś lekarza??Cześć
Wiele zależy od kliniki, w której będziesz podchodzila do procedury oraz od badań, jakie przed nią będziesz musiała wykonać.. W naszym przypadku najdroższe były badania przed.. cała procedura + wizyty + leki stymulacyjne to ok 10 tys, może mniej. Zależy od kliniki
No u mnie badania to było kolejne 10, więc w sumie tak jak piszesz wyszło koło 20tys :/Dzięki ja się nastawiałam na ok 20 tyś. Myślę o ovum w Lublinie. Czy polecacie tam jakiegoś lekarza??
A mogę wiedzieć jakie to były badania? My mamy już dużo wykonanych więc może będzie taniejNo u mnie badania to było kolejne 10, więc w sumie tak jak piszesz wyszło koło 20tys :/
Najdroższa była histeroskopia, oprócz tego badanie drożności jajowodow, badania immunologiczne, trombofilia, badania nasienia męża no i niestety w tych czasach dochodzi covid. Ja covid musiałam robić 2 razy, bo ważny był miesiąc.. nie pytaj skąd taki termin ważności, nie mam pojeciaA mogę wiedzieć jakie to były badania? My mamy już dużo wykonanych więc może będzie taniej![]()
Czyli masz jedną blastke. Z resztą czekają bo jeszcze nie osiągnęły tego stadium.A do mojego męża dzwonili dziś z kliniki.. miałam 6 komórek, 6 się zaplodnilo, ale 5 rozwijało się dobrze. W 3 dobie podali mi 2 zarodki klasy A, zostały 3, z czego jeden A i 2b. I dziś telefon, że ten jeden klasy A jest już zamrozony , a z pozostałymi dwoma czekają do jutra, bo czegoś nie wydzielily.. mąż Nie zrozumiał czego, wiecie może? Jest jeszcze szansa na ich zamrożenie?
Przemysl jeszcze wybór kliniki. W Białymstoku masz trzy kliniki, potem Warszawa, Łódź, Katowice..... chyba nikogo tutaj nie ma z tej kliniki w Lublinie.Dzięki ja się nastawiałam na ok 20 tyś. Myślę o ovum w Lublinie. Czy polecacie tam jakiegoś lekarza??
Ja oczywiście gorąco będę polecać Tkaczuk-W.lach, bo dzięki niej jestem w ciąży, a wiem, że teraz pracuje w Ovum. Koszty jakie ponieśliśmy do tej pory to 44 tysiące łącznie z lekami w ciąży. PowodzeniaDzięki ja się nastawiałam na ok 20 tyś. Myślę o ovum w Lublinie. Czy polecacie tam jakiegoś lekarza??
Czytałam o niej dużo pozytywnych opinii. Tylko podobno ciężko się do niej dostać. 44 tyś to dużoJa oczywiście gorąco będę polecać Tkaczuk-W.lach, bo dzięki niej jestem w ciąży, a wiem, że teraz pracuje w Ovum. Koszty jakie ponieśliśmy do tej pory to 44 tysiące łącznie z lekami w ciąży. Powodzenia ☺
Ciężko, bo dużo czasu poświęca pacjentowi. Nie standardowe 20 minCzytałam o niej dużo pozytywnych opinii. Tylko podobno ciężko się do niej dostać. 44 tyś to dużoIle miałaś podejść?