• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

moje endometrium było według USG dobre ale na biopsji sie okazło ze za późno dojrzewa . i dostałam kroplówki przed transferem jedna HCG wyszło rosnące czyli ciąża i dostane jeszcze 3 w trakcie ciąży . a jest to moj 3 zabieg in vitro .
Ja W tym roku miałam 3 histero styczeń wszystko ok ale w lutym zapalenie trzustki więc transferu nie było.
W sierpniu histero 3 polipy i bakteria cd 138 z którą implantacjia jest na poziomie zero , więc 3 antybiotyki i kolejna histero w październiku bakteria zdechła Ale kolejne 7 polipow ( nie widocznych na usg oczywiście) Mimo ze ciagle bylsm na antykoncepcji , po histero odrazu z pierwszym krwawieniem przygotowanie do transferu co by znów coś nie urosło.....
Transfer udany .
U mnie przy endometrioze 4 st histero przed transferem to podstawa

reklama
Hej
Słyszałyście o tej promocji w gynecentrum 2+1 ??

2 procedury za 14 tys i jedną się dostaje gratis :errr:

Ja się zdecydowałam na tą opcję. Jestem obecnie po 1 nieudanym transferze.
W cenie są: 3 punkcje, hodowla do 3 doby, 3 transfery, wizyty stymulacyjne, wizyty do 13tc, badania estradiolu, progesteronu, bhcg.
Cena nie obejmuje m.in. leków, badań, przedłużenia hodowli do 5 doby, mrożenia zarodków, ktiotransferów, dodatkowych opcji.

Cześć dziewczyny 🙂 jestem tu nowa. Odebraliśmy wyniki nasienia męża w poprzednim tygodniu i są tragiczne. Jeśli badania hormonalne i tarczycy nie wykażą jakiś problemów i suple za 3 miesiące nie pomogą to myślimy nad in vitro. U mnie wszystko w porządku. Owu potwierdzona, hormony dobrze. Powiedzcie mi na jakie koszty mam się nastawiać? Mieszkamy we wschodniej Polsce. Chciałabym już coś poodkładać.
Trudno powiedzieć, bo ceny w poszczególnych klinikach są różne. Zależy z jakich opcji dodatkowych byście korzystali. Byłam w podobnej sytuacji, gdybyś miała pytania pisz śmiało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry