reklama

Kto po in vitro?

moje endometrium było według USG dobre ale na biopsji sie okazło ze za późno dojrzewa . i dostałam kroplówki przed transferem jedna HCG wyszło rosnące czyli ciąża i dostane jeszcze 3 w trakcie ciąży . a jest to moj 3 zabieg in vitro .
Ja W tym roku miałam 3 histero styczeń wszystko ok ale w lutym zapalenie trzustki więc transferu nie było.
W sierpniu histero 3 polipy i bakteria cd 138 z którą implantacjia jest na poziomie zero , więc 3 antybiotyki i kolejna histero w październiku bakteria zdechła Ale kolejne 7 polipow ( nie widocznych na usg oczywiście) Mimo ze ciagle bylsm na antykoncepcji , po histero odrazu z pierwszym krwawieniem przygotowanie do transferu co by znów coś nie urosło.....
Transfer udany .
U mnie przy endometrioze 4 st histero przed transferem to podstawa

reklama
Hej
Słyszałyście o tej promocji w gynecentrum 2+1 ??

2 procedury za 14 tys i jedną się dostaje gratis :errr:

Ja się zdecydowałam na tą opcję. Jestem obecnie po 1 nieudanym transferze.
W cenie są: 3 punkcje, hodowla do 3 doby, 3 transfery, wizyty stymulacyjne, wizyty do 13tc, badania estradiolu, progesteronu, bhcg.
Cena nie obejmuje m.in. leków, badań, przedłużenia hodowli do 5 doby, mrożenia zarodków, ktiotransferów, dodatkowych opcji.

Cześć dziewczyny 🙂 jestem tu nowa. Odebraliśmy wyniki nasienia męża w poprzednim tygodniu i są tragiczne. Jeśli badania hormonalne i tarczycy nie wykażą jakiś problemów i suple za 3 miesiące nie pomogą to myślimy nad in vitro. U mnie wszystko w porządku. Owu potwierdzona, hormony dobrze. Powiedzcie mi na jakie koszty mam się nastawiać? Mieszkamy we wschodniej Polsce. Chciałabym już coś poodkładać.
Trudno powiedzieć, bo ceny w poszczególnych klinikach są różne. Zależy z jakich opcji dodatkowych byście korzystali. Byłam w podobnej sytuacji, gdybyś miała pytania pisz śmiało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry