Netiaskitchen
Fanka BB :)
U Pałaszewskiego. Ale wizyty miałam u wszystkich. Kazdy jest trochę specyficzny, wiecn nie kazdemu pasuje. Ale wg mnie nie nadaje się tylko Górski@Netiaskitchen proszę napisz u kogo leczyłeś się w invicie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Pałaszewskiego. Ale wizyty miałam u wszystkich. Kazdy jest trochę specyficzny, wiecn nie kazdemu pasuje. Ale wg mnie nie nadaje się tylko Górski@Netiaskitchen proszę napisz u kogo leczyłeś się w invicie ?
Kiedy masz wizytę u lekarza?Ale dola załapałamw piątek robiłam betę... Dzis wyniki odebrałam... Byłam pewna ze spadla do 0 a tam jeszcze 0 nie ma
i teraz jestem w kropce czy lekarz wyrazi zgodę na transfer w grudniu
znając moje szczęście dopiero w styczniu będę mogła podejść do transferu
![]()
27 za 2 tygodnie... Chyba że @ przyjdzie później...Kiedy masz wizytę u lekarza?
Powiększony jajnik to pewnie normalne przy takich stymulacjach. Nie znam się, ale tak na zdrowy rozum mi to przychodzi. Więc nie martw sięJa już po wizycie. Pęcherzyki rosną, jest łącznie 15 (9+5). Estradiol troszkę jeszcze niski, bo ok 2000, więc jutro ponowna wizyta i mam nadzieję, że będę znała już dokładną datę punkcjiJeden jajnik troszkę powiększony, mam nadzieje, że nie zwiastuje to niczego złego
![]()
Ale dola załapałam [emoji17][emoji24][emoji24] w piątek robiłam betę... Dzis wyniki odebrałam... Byłam pewna ze spadla do 0 a tam jeszcze 0 nie ma [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] i teraz jestem w kropce czy lekarz wyrazi zgodę na transfer w grudniu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] znając moje szczęście dopiero w styczniu będę mogła podejść do transferu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
7... I napisane wynik niepewny kontrola za 7 dni... Byłam pewna ze juz będzie 0 a tu klapa... Ciągle pod górkęJak to? Ile tam Ci jeszcze wyszło?
7... I napisane wynik niepewny kontrola za 7 dni...