Nuskalka
Fanka BB :)
Może jednak niepotrzebnie w takim razie te spacery u mnie :/Ja siedziałam w domu na l4 i kompletnie nic nie robiłam... Mąż tak sobie zażyczył... Jedynie co to 2 dni przed testem byłam na imprezie oczywiście jako kierowca...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może jednak niepotrzebnie w takim razie te spacery u mnie :/Ja siedziałam w domu na l4 i kompletnie nic nie robiłam... Mąż tak sobie zażyczył... Jedynie co to 2 dni przed testem byłam na imprezie oczywiście jako kierowca...
Dziewczyny po transferze można robić wszystko. Kompletnie nie ma to wpływu na powodzenie.Dziewczyny czy Wy po transferze chodzicie do pracy? Na spacery? Gotujecie? Ja mam l4 i do tej pory głównie leżałam, ale ile można.. wczoraj poszłam na dłuższy spacer i pomogłam mężowi z obiadem, dziś też spacer (mam psa,więc trochę nie mam wyjscia)... martwi mnie jedynie to, że mieszkamy na 3 piętrze i muszę wchodzić po schodach.. to nie za duży wysiłek?
Dziewczyny czy Wy po transferze chodzicie do pracy? Na spacery? Gotujecie? Ja mam l4 i do tej pory głównie leżałam, ale ile można.. wczoraj poszłam na dłuższy spacer i pomogłam mężowi z obiadem, dziś też spacer (mam psa,więc trochę nie mam wyjscia)... martwi mnie jedynie to, że mieszkamy na 3 piętrze i muszę wchodzić po schodach.. to nie za duży wysiłek?
Witam kochane dziewczynki. Przedstawiam wam 317 g mojego szczęścia❤. Wszystko dobrze , zmierzona od stop do glowy i lekarz powiedzial ze wszystko jest książkowo . Malutka rośnie i rozrabia w brzuszku
Hej dziewczyny mam pytanie bo niewiem co myśleć dziś mam 39dc i 20dpt i wczoraj miałam jednorazowe krwawienie w objętości 1 łyżki stołowej ale bez bólu brzucha odrazu napisałam do gina kazał wziasc 4tab dupka i od dziś zwiększyć o jedną tab w ciągu dnia i że przy cyklu bezowulacyjnym takie krwawienie może się zdarzyc. Wizytę mam umówiona na czwartek.
Powiedzcie mi czy któraś z was tak miała i skończyło się to dobrze? Boje się że to już koniec bo naczytałam się w necie różnych rzeczy [emoji17][emoji17][emoji17]
Dlaczego??? U mnie wie udało a w 7dpt, dokładnie imprezą mialam taki maraton że głową boli... Brak serduszka nie miało na to wpływu...Może jednak niepotrzebnie w takim razie te spacery u mnie :/
ja rozumiem że jest stresowo i covid. jeśli nie możesz pracować zdalnie to fakt pewnie lepiej l4. Ale leżenie to jak dla mnie przesada. Wierz mi że jak ka być ciąża to będzie, a jak nie to leżenie nic Ci na tym etapie nie pomoże. Lepiej właśnie spacery i normalne życie poza dzwiganiem i sportem.Dziewczyny czy Wy po transferze chodzicie do pracy? Na spacery? Gotujecie? Ja mam l4 i do tej pory głównie leżałam, ale ile można.. wczoraj poszłam na dłuższy spacer i pomogłam mężowi z obiadem, dziś też spacer (mam psa,więc trochę nie mam wyjscia)... martwi mnie jedynie to, że mieszkamy na 3 piętrze i muszę wchodzić po schodach.. to nie za duży wysiłek?
Pięknie, rośnijcie razem kochana, cudna foteczkaWitam kochane dziewczynki. Przedstawiam wam 317 g mojego szczęścia❤. Wszystko dobrze , zmierzona od stop do glowy i lekarz powiedzial ze wszystko jest książkowo . Malutka rośnie i rozrabia w brzuszku
Piękny mały czlowiek[emoji173]️Witam kochane dziewczynki. Przedstawiam wam 317 g mojego szczęścia[emoji173]. Wszystko dobrze , zmierzona od stop do glowy i lekarz powiedzial ze wszystko jest książkowo . Malutka rośnie i rozrabia w brzuszku
Ja od prawie 9raz w życiu brałam tylko tabletki anty przez około 6 miesiecy... I tak caly czas się staraliśmy... Do mementu jak jakieś 5 lat temu mąż zrobił wyniki i wyszło że jest bezpłodny całkowicie
mam taką nadzieję ❤ to moje jedno największe marzenie, innego nie mam. Seriooo nie potrzebuje nic więcej do szczęścia. Mam kochającego męża, wspaniałą rodzinę na którą zawsze mogę liczyć i tylko do pełni szczęścia brakuje mi takiego bąbelka ❤