Pchełka216
Fanka BB :)
super!!! w których dpt robilas bety?Hej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreskiDodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super!!! w których dpt robilas bety?Hej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreskiDodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
![]()
GratulujęHej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreskiDodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
![]()
W 10 i 12 dptsuper!!! w których dpt robilas bety?
Przepraszam że pytam ale dobrze zrozumiałam Twój post, że kłopoty w immunologii mogły mieć też wpływ na ciążę pozam ?? Ja też mam takie kłopoty w tej dziedzinie i też jestem po ciąży pozam( naturalsDziewczyny wracam powoli do gry![]()
Wlasnie skończyłam rozmowę z docentem P. dostałam zielone światło, nie potrzebuje szczepień ani innych.
Moje wyniki tłumaczą moje niepowodzenia i nawet ciążę pozamaciczna.
Powinno pomóc włączenie leczenia chwilę przed transferem i od razu po nim.
Accofil, encorton i heparyna.
A na dodatek udało mi się umówić wreszcie do dr Z w No.um na 11.01 na wizytę wstępna.
Wszystko układa się wreszcie w jakiś plan![]()
Kochana za tydzień w czwartek[emoji3059] dopiero wróciłam do domu, pracując nawet na poczekalni w klinice bo mam ogrom pracy [emoji85]@Evela.6 nie wiem czy pominęłam ale z niecierpliwością czekam na Twój wpis. Kiedy transfer??? Bo co chwile odświeżam forum i nic nie widzę. Pochwal się bo jajko zniosę [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590] @zrezygnowana, @sksk, @bazylia128 dziewczyny na Wasze wpisy też czekam z niecierpliwością [emoji3590] ruszajcie z lawina pozytywnych wiadomości [emoji120][emoji120] @Zebra1234 po ciuchy gratuluję kochana [emoji8][emoji8][emoji3590] zazdroszczę [emoji17] rośnijcie zdrowo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji3590]
U ciebie te beda piekne swieta !!!No więc, za tydzień w czwartek 26/11 jadę po swojego kropka [emoji3059] teraz to będę dopiero przebierać nogami z niecierpliwości [emoji2956] młody szykuj się-mamuśki naciaga[emoji123][emoji3059][emoji170]