JestemMama!
Fanka BB :)
Mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści, czego i tobie z calego serca życzędawaj idziemy jutro razem do dr po dobre wieścinajważniejsze że spada nie
nic nie przyspieszysz to natura kochana :* a może się uda kto wie :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści, czego i tobie z calego serca życzędawaj idziemy jutro razem do dr po dobre wieścinajważniejsze że spada nie
nic nie przyspieszysz to natura kochana :* a może się uda kto wie :*
Trzymam kciuki za zielone światło! ❤Mam nadzieję że usłyszę same dobre wieści, czego i tobie z calego serca życzę❤ w sumie do transferu jeszcze z 2 tygodnie... Trochę nawet więcej
eh... Mam nadzieję że poniedziałek będzie nasz
Święta juz muszą być w dwupaku
niby od 0 do 5 wyklucza Ciaze. U mnie jest 2,3 więc ciaze wyklucza.... Tak że nadzieja jest... Ona umiera ostatnia jak to mówią. Najważniejsze że @ przyszedł i to spodziewanym terminie. Reszta się ułoży. Mam nadzieję. Teraz żyje nadzieja. Mam nadzieję że się nie rozczaruje jutro.... Zreszta Pani w laboratorium powiedziała że 0 nie będzie na pewno... Wykrakala wartość
coś takiego mi powiedziała (pewnie zevt mnie pocieszyć
) że 0 było by gdybym nigdy w ciąży nie była.... Zreszta są różne normy i może to być też znikomy błąd laboratorium
tak się łudze
![]()
In vitro bardzo uczy cierpliwości...Tylko ja na początku starań wcale tak mega nie pragnęłam. Na zasadzie- jak już będzie, to będzie. Ale fakt, ja jestem w gorącej wodzie kąpana, jak już zachciałam, to na całego teraz zaraz już.
Właśnie doczytałam wynikiTrzymam kciuki za zielone światło! ❤
Ja mialam 2, ale 3 stymulacje... W jednej pecherzyki były niepewne.... Nie chciałam podchodzić do kolejnej od razy zaczelam walkę z in vitro. Iui jest mniej skuteczna. I bardzo to odczuwałam... Co miesiąc łzy ze znów się nie udałoHej dziewczęta. Może już ktoś pytał Ale zapytam jaile razy mialyscie IUI przed in vitro? Ja już jestem po 2 nieudanym I mam taką załamkę że zastanawiam się czy w ogóle robić 3 podejście
czy od razu zdecydować się na in vitro
taki kiepski dzień dziś
![]()
Czekalas już tyle, że dodatkowy miesiąc to pestkaHej dziewczyny
Dla tych, które mnie jeszcze pamiętają, informuję, że moja stymulacja przesunięta o miesiąc. Mam 3cm torbiela na jajniku a klinika ma jakieś problemy z ministerstwem zdrowia bo się coś przy.pier.dalają do ich laboratorium. Tak czy siak, mam dalej brać antyki i czekać aż się torbiel wchłonie. To już tyle trwa, że nie wiem kiedy w końcu otworzymy twój czarodziejski barek @motylek24
U mnie nic się nie dzieje poza tym, same nudy. A, wreszcie odważyłam się zrobić te brwi permanentne i zastanawiam się jak mogłam żyć tak długo bez nich
Całusy dla moich wszystkich dziewuszek i dla nowych też, bo widzę, że Was tu sporo
Jak coś się zmieni to dam znać![]()
Jedna, stymulowana byłam 3 razy i raz pecherzyki nie urosly,raz endo za cienkie.Hej dziewczęta. Może już ktoś pytał Ale zapytam jaile razy mialyscie IUI przed in vitro? Ja już jestem po 2 nieudanym I mam taką załamkę że zastanawiam się czy w ogóle robić 3 podejście
taki kiepski dzień dziś
![]()
Jak to nie chcą Ci dać? Paśnik Ci nie zapisał? Myślałam że miałaś z encortonem...Ło matko, to Ty już po. Trzymam kciuki psiocho ❤. Wiesz, że ja accofil uważam za magiczny specyfik a nikt mi go nie chce dać bo niby niepotrzebny
. Więc zazdro
. Będę zaglądać żeby pogratulować
![]()
Właśnie doczytałam wynikinie obrażając nikogo powinnam być typowa bladynka
wynik to mniej niż 2,3.... A dokładnie jest napisane <2,3 więc wynik jest jak najbardziej prawidłowy. Myślę że jak bym poszła do innego labolatprium to wynik był by 0.
Jak byk jest napisane mniej niż 2,3
A ja już paniki na siałam
więc już jestem jeszcze bardziej nastawiona pozytywnie
❤ nie dziękuję, co by nie zapeszyć. Ale kciuki się przydadzą
❤
Hej dziewczęta. Może już ktoś pytał Ale zapytam jaile razy mialyscie IUI przed in vitro? Ja już jestem po 2 nieudanym I mam taką załamkę że zastanawiam się czy w ogóle robić 3 podejście
taki kiepski dzień dziś
![]()