reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super [emoji3590] to na który dc masz zaplanowany transfer?
Ty podchodzisz na sztucznym cyklu prawda? Jak możesz to napisz jak to wygląda [emoji18]
Ja już po wizycie [emoji7][emoji7][emoji7] dostałam zielone światło [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590] 11 kolejna wizyta i prawdopodobnie 16 transfer [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590] boze jak się ciesze [emoji3590] @Evela.6 proszę o dopisanie mnie do kalendarza [emoji3590]

Super [emoji3590] to na który dc masz zaplanowany transfer?
Ty podchodzisz na sztucznym cyklu prawda? Jak możesz to napisz jak to wygląda [emoji18]
W 18 dc transfer . Od jutra mam brac estrofem 3xdziennie (całkowite krwawienie dostałam wczoraj dopiero więc jest to liczone jako 1 dc od wczoraj już jest masakra 🤮🤢 🙈) w piątek kontrola, czy endomedrium jest odpowiedniej grubości i wyniki mam mieć progesteronu i estriadolu, wtedy lekarz decyduje kiedy transfer. Patrząc na ostatni transfer, sądzimy ze odbędzie się 16.ale jak wiadomo to ruchoma data.... 🤷‍♀️

Chciałabym już też taka masakrę [emoji85] ale super ze masz już plan.
Ja miałam ostatnio transfer w 14dc więc książkowo, ale teraz zobaczymy jak to wyjdzie.
W 18 dc transfer . Od jutra mam brac estrofem 3xdziennie (całkowite krwawienie dostałam wczoraj dopiero więc jest to liczone jako 1 dc od wczoraj już jest masakra [emoji2961][emoji1785] [emoji85]) w piątek kontrola, czy endomedrium jest odpowiedniej grubości i wyniki mam mieć progesteronu i estriadolu, wtedy lekarz decyduje kiedy transfer. Patrząc na ostatni transfer, sądzimy ze odbędzie się 16.ale jak wiadomo to ruchoma data.... [emoji2368]

Chciałabym już też taka masakrę [emoji85] ale super ze masz już plan.
Ja miałam ostatnio transfer w 14dc więc książkowo, ale teraz zobaczymy jak to wyjdzie.
Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze juz ten plan jest, i to tak realny i nie dużo pozostało do jego spełnienia 😍😍 mam nadzieję że i do Ciebie małpa przyjdzie szybko i razem będziemy w dwupaku na święta. Jeszcze @Wesoła_Aga do nas dołączy 😍😍😍❤️ na pewno będą to piękne święta, pierwsze od 4 lat, i dostaniemy najpiękniejsze prezenty na gwiazdkę ❤️ nasze maleństwa w brzuchu. ✊✊✊✊❤️ Niech się spełni to marzenia, w końcu grudzień to magiczny miesiąc 😍😍😍❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry