bazylia128
Fanka BB :)
W klinice w ktorej ja sie leczylam naciecie otoczki tj assted htching przy crio trnsferze jest obowiazkowedziewczyny mam pytanie o nacięcie otoczki zarodka - brała to któraś z Was ? Jest sens w ogóle?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W klinice w ktorej ja sie leczylam naciecie otoczki tj assted htching przy crio trnsferze jest obowiazkowedziewczyny mam pytanie o nacięcie otoczki zarodka - brała to któraś z Was ? Jest sens w ogóle?
a przy świeżym ? Czy przy świeżym nie nacina się ? Bo muszę dokumenty podpisać i nie wiem czy decydować sięW klinice w ktorej ja sie leczylam naciecie otoczki tj assted htching przy crio trnsferze jest obowiazkoweTak zawsze warto
![]()
Ty również!! Trzymam mocno kciukiwszystko będzie dobrze, musi!!
❤
Daj znać po wizycie ❤
Będzie dobrze, zobaczyszNo witam znów
Dopiero niedawno wróciłam. I na szybko zjadłam i zastrzyk.
@Evela.6 proszę dopisz mnie na pogląd podwozia na piąteczek najbliższy. Okaże się tym razem czy są jajca.
Do apteki po zastrzyki jechałam godzinę i kolejną na powrót
Doktorek znalazł 9 pęcherzyków... Szału nie ma ale cóż... Dobrze by było chociaż podejść do transferu![]()
ja bym brala - co prawda swiezego nigdy nie mialam bo zawsze bylo ryzyko hiperki ale mimo wszystko napewno nie zaszkodzia przy świeżym ? Czy przy świeżym nie nacina się ? Bo muszę dokumenty podpisać i nie wiem czy decydować się
Ja jestem zaSzczegolnie, ze dzis dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bedziemy miec zabieg. Dwie proby mamy za darmo. Nie moge sie doczekac!! Oszalalam ze szczescia
:-)
Też za pierwszym razem jadłam nie udalo sie za drugim razem już sobie odpuściłamJadlamale już chyba patrzeć nie mogę na niego
![]()
Ja jadlam i się udało, niestety moje szczęście nie trwało długo... W 7 tygodniu i 3 dniu okazało się że serduszko nie bijeTeż za pierwszym razem jadłam nie udalo sie za drugim razem już sobie odpuściłam![]()
Pewnie że się uda i to bez wzgledu na to czy będziesz jadła tego ananasa czy nieJa jadlam i się udało, niestety moje szczęście nie trwało długo... W 7 dniu i 3 dniu okazało się że serduszko nie bijetym razem będzie inaczej!! Uda się i serduszko będzie pięknie bić!! Wierzę w to!!! Ostatnio często mi się śni że jestem w ciąży, albo że mam już takiego małego brzdąca. To znak ❤