Kochana kiedy testujesz? Cykl naturalny?Ja czuje, ze się nie uda i tym razem - jak to w życiu nie poznam odpowiedzi dlaczego właśnie tak... No, ale mam dużo szans może będzie tam jakiś siłacz :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana kiedy testujesz? Cykl naturalny?Ja czuje, ze się nie uda i tym razem - jak to w życiu nie poznam odpowiedzi dlaczego właśnie tak... No, ale mam dużo szans może będzie tam jakiś siłacz :-)
ja to Ci już pisałam. Ja się wysypiamBoziu dziewczyny 6:00 rano a wy nie śpicie!? Odpoczywać!! Potem to już ciężko będzie odpoczywać:-)
Nie kochana, ja na sztucznymGratuluje!!!
Evela jestes na cyklu naturalnym???
Ojej tez tak miałam okropna przypadłość. Współczuje bo żyć się nie da a co dopiero pracować .... i strasznie często chorowałam wtedy. Ja poszłam po tabsy do lekarzaU mnie nie ma żadnego 'potem' w perspektywie, ale ostatnio cierpię na permanentną bezsenność...![]()
o ile mi wiadomo masz jeszcze 2 zarodki. nadzieja umiera ostatnia choć doskonale rozumiem zachowawcze podejście....U mnie nie ma żadnego 'potem' w perspektywie, ale ostatnio cierpię na permanentną bezsenność...![]()
Nie jest tak źle... Czuję się wyspana, po prostu wstaję wcześnie... 5-6... Ale ze pracuje w domu to mogę wcześniej zacząć, po to żeby później skończyćOjej tez tak miałam okropna przypadłość. Współczuje bo żyć się nie da a co dopiero pracować .... i strasznie często chorowałam wtedy. Ja poszłam po tabsy do lekarzaszkoda, ze tak pozno bo po 2 latach.
Niezupełnie to miałam na myśli... Chodziło mi o bliską perspektywę... Ale dzięki za slowa otuchy...ej
o ile mi wiadomo masz jeszcze 2 zarodki. nadzieja umiera ostatnia choć doskonale rozumiem zachowawcze podejście....
Po punkcji jestem:-))) testuje 12.12 jeżeli wytrzymam od jutra przypominam się do kaloryfera jak to pisała @annemarie :-)Kochana kiedy testujesz? Cykl naturalny?
To hormony mogą być ja tez miałam problemy ze spaniem ale przez mdłości fuuujja to Ci już pisałam. Ja się wysypiami tak dzis do 6 ohohoh pospalam. ostatnio zasypial o 19 i wsatje ok. 4-5.
z tej pandemii i siedzenia domu mi się wszystko poprzewracało choć i tak jak zazwyczaj rannym ptaszek. nie lubię w nocy siedzieć