Trzymam kciuki za Twoją 3 weryfikację ❤✌Żeby wino i chipsy się nie przydały [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za Twoją 3 weryfikację ❤✌Żeby wino i chipsy się nie przydały [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120]
To mąż wypije i zje z radościŻeby wino i chipsy się nie przydały [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120]
Mi dopiero w 7dpt wyszła delikatna delikatna kreska, a też była 5 dniowa blaska, więc cierpliwości i kciuki za ciśnięteNie no proszę Cię...7dpt to najwcześniej! Mi w 7 dpt blastocysty nie wyszedł przy becie 11... Ale to była biochemiczna. Wczesniej niż 7dpt to rzadko coś wychodzi. Spokojnie ✌
Wino nie ale chipsy zawsze [emoji3590]Żeby wino i chipsy się nie przydały [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110][emoji120]
O której wyniki??? Trzymam kciuki, niech ta małpa. Już przychodziA byłam zalatana przez weekend, latałam z zakupami, ogarniałam się w mieszkaniu i nie miałam czasu pisać. Wczoraj wieczorem chciałam nadrobic, ale forum nie działało [emoji51]
U mnie małpy nadal nie ma [emoji849] siedzę właśnie i czekam na pobranie krwi na betę, zobaczymy co tam wyjdzie [emoji1745]
O której wyniki??? Trzymam kciuki, niech ta małpa. Już przychodzi [emoji110][emoji110][emoji110]
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej przyszedł i za wynik aby był odpowiedni i za małpęDzisiaj wieczorem albo jutro rano dopiero [emoji849]