Teraz tylko betaBlada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz tylko betaBlada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?!![]()
Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]ja wracam ze swojej, za godz wszystko będzie jasne.Teraz o 4:00 bo nie mogłam spaca czyms zająć głowę trzeba. Ja pojechałam z rana na betę. To zobaczymy czy fałszywy ;-P
Edit : leć na bete tak jak pisałam :-)
Super. Gruba krechaJa wczoraj sobie kupiłam taki za 6zl najtańszy i teraz się zastanawiam czy to nie pomyłka. Bo one ponoć wrażliwe na wszystko są. U mnie tez 2 kreski.
Trzymam kciuki za piękny przyrost ;-)Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]ja wracam ze swojej, za godz wszystko będzie jasne.
Trzymam kciuki za piękna bete[emoji110][emoji110][emoji110]ja wracam ze swojej, za godz wszystko będzie jasne.
Hejo@klaudiaanita gdzie sie podziewasz? @szakszuka kochanie taki wrazliwiec jak Ty nigdy nie bedzie maił tego w duu....pieDlatego osiagniesz swoj cel - przyjdzie Twój, Ten czas
![]()
W którym tygodniu jesteś? Mi się szybko rozbujała laktacja jeszcze przed porodem. To może być mleko:-) no ale każdy jest inny :-)Hejo
Ogarniam w domu wszystkie kąty i nie zaglądałam
Wyzbywam się rzeczy bo nie mam miejsca dla małej
A tak czuje się wspaniale ,mała codziennie fikołki robi ,tatusiowi w końcu się udało poczuć pod ręka tez
Ważę już 60kg
Jutro lecę badania krwi zrobić ,ciekawa jestem czy ta tarczyca mi spadła choć trochę po tych tabletkach
Aaa i dzisiaj obudziłam się z mokrą koszulką i prześcieradłem,mam jakieś przezroczyste wycieki z piesi
Masz też coś takiego ? Czy to normalne ?
I jak tam u Was ?
Rob dzis i w pt powtorzyszBlada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?![emoji2368]