JestemMama!
Fanka BB :)
W takim razie czekam na wieści w czwartek, może faktycznie trzeba wywołać @.@Brakujemiwiary umówiłam się na czwartek do lekarza w klinice, niech sprawdza co się tam dzieje i jak trzeba to może mi da coś na wywołanie okresu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W takim razie czekam na wieści w czwartek, może faktycznie trzeba wywołać @.@Brakujemiwiary umówiłam się na czwartek do lekarza w klinice, niech sprawdza co się tam dzieje i jak trzeba to może mi da coś na wywołanie okresu.
Tak pewnie będzie najlepiej, chyba że mnie jeszcze @zaslochy przed czwartkiem [emoji1745]to kiedy startujesz?Wynajela juz mieszkanie?
W takim razie czekam na wieści w czwartek, może faktycznie trzeba wywołać @.
Bardzo mi przykroPrzyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
Ehh, a ja naprawdę wczoraj myślałam, ze to tylko takie niemrawe początkiPrzyrostem bym tego nie nazwała[emoji85] Wczoraj 51 dziś zaledwie 57.8 wiec pewnie będzie kazała mi odstawić leki i będę się szykować do następnego podejścia..
No to sytuacja rzeczywiście jest dobra. Dla samej ciąży te numerki i tak nie mają znaczenia. Nawet 5.2.2 były by dobreMamy jeszcze 7 zarodkow zamrożonych, 3 z nich przebadane więc jestem w dobrym położeniu. To był nasz najlepszy morfologicznie zarodek ale myślę, że 5.1.2 i 5.2.1 też nie są złe.
Gratulacje !!!Beta hcg 6dpt= 85 prg 120
Nie taka ona blada,oby tak dalejBlada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?!![]()
O jaaaa pi****dziele,ale fajosko.Gratuluje,czlam w moczu ze to twoje zrzedzenie,ze sie nie udalo,bo ty juz czujesz i wieszBeta hcg 6dpt= 85 prg 120