Nuskalka
Fanka BB :)
Nie martw się wartością, ważny jest przyrost Kochana14dpt. Wiem, że wartość jest niska ale już sobie nic nie będę więcej w głowę wkręcać. W poniedziałek mam kontrolę i wszystko będzie jasne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się wartością, ważny jest przyrost Kochana14dpt. Wiem, że wartość jest niska ale już sobie nic nie będę więcej w głowę wkręcać. W poniedziałek mam kontrolę i wszystko będzie jasne.
Będzie spał całą dobę.Beta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
Ja miałam estadiol przy transferze ok 3500, i się udało. Potem zmniejszył mi dawkę estrofemu i do tej pory mam 2500 tzn do ostatniego badania, bo juz dawno estrofemu nie brałam.Chyba lipa z mojego transferuduży estriadol mam 3619, ale progesteron mały 0.2
Wiedziałam że będzie dobrzeBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
SuperBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
O jak się cieszę. Dopiero teraz czytam ale cały dzień trzymałam kciuki za Twojego leniuszka żeby został z mamusiąBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
Spokojnie wszystko będzie dobrze.Eh.... Do tej pory byłam pozytywnie nastawiona, a dzis jak by wszystko pod górkę :/ pierw nie mogłam odebrać wyników :/ musiałam aferę w szpitalu robić bo mi nawet zdjęcia ich nie pozwolili zrobić ( awaria drukarki była) aż musiałam iść do derektora szpitala, a później do rzecznika praw pacjenta... W końcu po godzinie dostałam je... A później wynik.... Eh.... Zwariuje, seriooo zwariuje dziś....jak to mówią, nadzieja umiera ostatnia, mam nadzieję że jutrzejszy dzień mnie jednak zaskoczy pozytywnie. Na pewno czeka mnie bez senna noc![]()
Extra, maluszek leniuszek ale bardzo pragnie żyć więc na pewno zostanie z TobąBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049