Nuskalka
Fanka BB :)
Nie martw się wartością, ważny jest przyrost Kochana14dpt. Wiem, że wartość jest niska ale już sobie nic nie będę więcej w głowę wkręcać. W poniedziałek mam kontrolę i wszystko będzie jasne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie martw się wartością, ważny jest przyrost Kochana14dpt. Wiem, że wartość jest niska ale już sobie nic nie będę więcej w głowę wkręcać. W poniedziałek mam kontrolę i wszystko będzie jasne.
Będzie spał całą dobę.Beta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
Ja miałam estadiol przy transferze ok 3500, i się udało. Potem zmniejszył mi dawkę estrofemu i do tej pory mam 2500 tzn do ostatniego badania, bo juz dawno estrofemu nie brałam.Chyba lipa z mojego transferuduży estriadol mam 3619, ale progesteron mały 0.2
Wiedziałam że będzie dobrzeBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
SuperBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
O jak się cieszę. Dopiero teraz czytam ale cały dzień trzymałam kciuki za Twojego leniuszka żeby został z mamusiąBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
Spokojnie wszystko będzie dobrze.Eh.... Do tej pory byłam pozytywnie nastawiona, a dzis jak by wszystko pod górkę :/ pierw nie mogłam odebrać wyników :/ musiałam aferę w szpitalu robić bo mi nawet zdjęcia ich nie pozwolili zrobić ( awaria drukarki była) aż musiałam iść do derektora szpitala, a później do rzecznika praw pacjenta... W końcu po godzinie dostałam je... A później wynik.... Eh.... Zwariuje, seriooo zwariuje dziś....jak to mówią, nadzieja umiera ostatnia, mam nadzieję że jutrzejszy dzień mnie jednak zaskoczy pozytywnie. Na pewno czeka mnie bez senna noc![]()
Extra, maluszek leniuszek ale bardzo pragnie żyć więc na pewno zostanie z TobąBeta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049