JestemMama!
Fanka BB :)
Mam taką nadzieję, cały czas w to wierzę ale boję się o ten za...ny estriadol... Czy by napewno nie jest za duży... Przy ostatnim transferze mialam estriadol 138, jak widać duża różnicaSpokojnie wszystko będzie dobrze.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam taką nadzieję, cały czas w to wierzę ale boję się o ten za...ny estriadol... Czy by napewno nie jest za duży... Przy ostatnim transferze mialam estriadol 138, jak widać duża różnicaSpokojnie wszystko będzie dobrze.![]()
Jeszcze mi nie zlecił, mam przyjść jak dostanę okres i wtedy pewnie zdecyduje czy jest konieczne czy nie. Oby nie było [emoji24]W tym cyklu jak się wreszcie zacznie pewnie bym się wyrobiła. Czyli w kolejnym można podchodzic już do transferu tak? No z tego wszystkiego się nawet nie zapytałam... Ja nie znoszę czekać, w ogóle nie mam cierpliwości, a te cake starania wymagają masy cierpliwości [emoji51]
Pewnie w takim razie trochę zabawie w Warszawie. Wiem, że teraz czas oandemii, ale jak kiedyś któraś z Warszswy będzie chciała się spotkać to ja chętnie. Miałam zostać do końca stycznia, ale widzę że się przedłuży [emoji1745]
Chyba lipa z mojego transferuduży estriadol mam 3619, ale progesteron mały 0.2
Beta 99!!! Może to nie jest jakaś szalona wartość ale przyrost jest w normie[emoji3590] siedzę i ryczę! Mój maly, waleczny leniuszek [emoji170]Zobacz załącznik 1213049
Eh.... Nie lubię żyć w takiej niewiedzyja chce już jutro 8 rano
![]()
Mam taką nadzieję, dziękuję Bogu że wizytę mam tak rano, bo chyba bym albo osiwiala albo wszystkie włosy z głowy wyrwałaNikt nie lubi czekać... To nie jest łatwe, zwłaszcza jak się ma marzenia. Życzę wytrwałości !!
A nawet odpędź te myśli !
Musi być OK
Czeka na ciebie mała komóreczka, która chce sie wgryzać
Wiara czyni cuda !!
Mi w ogóle nie badają estradiolu. Dr mówił, że to nie jest takie ważne i możemy to w ogóle pomijac... Także spoko. Za to dziś dowiedziałam się, że ważna jest ilość progesteronu. Jeżeli będzie za wysoka mrożą komórkę i nie robią transferu... ciekawe...
Może o progesteron chodziło???
Wow !! Genialnie !!
Dobra betka - głowa do góry. Teraz przyrościk i miodzio wszystko.
Ale ekstra !!
Nasza koleżanka kalendarzowa się doczekałą![]()
![]()
Głowa do góry. Trzymam wciąż kciukaski !
Ja przed punkcja miałam progesteron 1,95 a estriadol 2777Nikt nie lubi czekać... To nie jest łatwe, zwłaszcza jak się ma marzenia. Życzę wytrwałości !!
A nawet odpędź te myśli !
Musi być OK
Czeka na ciebie mała komóreczka, która chce sie wgryzać
Wiara czyni cuda !!
Mi w ogóle nie badają estradiolu. Dr mówił, że to nie jest takie ważne i możemy to w ogóle pomijac... Także spoko. Za to dziś dowiedziałam się, że ważna jest ilość progesteronu. Jeżeli będzie za wysoka mrożą komórkę i nie robią transferu... ciekawe...
Może o progesteron chodziło???
Wow !! Genialnie !!
Dobra betka - głowa do góry. Teraz przyrościk i miodzio wszystko.
Ale ekstra !!
Nasza koleżanka kalendarzowa się doczekałą![]()
![]()
Głowa do góry. Trzymam wciąż kciukaski !

Ja przed punkcja miałam progesteron 1,95 a estriadol 2777
W 9dpt estriadol byk 1549 więc też mniejszy.... Kuźwa już sama nie wiem co myśleć![]()
Też jestem ciekawa.. ja mam niedoczynność tarczycy, ale w sumie przed kriotransferem nikt o to nie pytał.. tzn wiedzą, że ja mam i że się lecze, ale nie kazali sprawdzać wartości. Ja sama badałam u swojego endokrynologa, ale o wynikach nie informowałam kliniki. Obecna wartość u mnie to 1.09, natomiast Wit D 58.Witam wszystkich, podczytuje Was już od jakiegoś czasu, kilka miesięcy temu nawet pisałam, że zamierzam udać się do kliniki bo rodzeństwo dla mojej córeczki. Dopiero dziś byłam w klinice i mam do Was pytanie może któraś ma niedoczynność tarczycy, chodzi mi dokładnie o tsh jakie musiało być do kriotransferu i czy prolaktyna 28 w fazie lutealnej jest dobra? I jeszcze jak powinna być wartość Wit, d?
Za minutę zamykają@Evela.6
Proszę o skorygowanie - w sobotę nie mam wizyty tylko mam punkcje![]()
Dziś 3 pęcherzyki dojrzałe, reszta po 16 mm. Zobaczymy czy te 16tkowe lenie się ruszą do pracy...
Wow to za 2 dni... ale numer ...
A nie możesz zadzwonić do kliniki i zapytać?? może w rejestracji coś wiedzą ???
Za minutę zamykajązreszta numer jest podany na infolinię, nie chce dzwonić do lekarza teraz bo bezsensu... Jutro rano się wszystkiego dowiem... Ale szperam tam w necie i szperam i jest szansa na transfer. No coz jutro lekarz zadecyduje... Moze wina jest też tabletka która wzięłam chwile przed badaniem... No nie wiem... W razie czeko jutro powtórzę jak lekarz będzie chciał.... Najwyżej jak wszystko będzie dobrze i jak tylko ten estriadol będzie kolidował z transferem to powoem mu ze powtórzę estriadol i przedzwonię do niego z wynikiem ale żeby w razie czego dał leki
zreszta o czym ja pisze Transfer się odbędzie, koniec że złymi myślami, teraz Czas na pozytywne myślenie i tyle!! Może właśnie taki mam mieć estriadol aby wszystko się udało i tym razem było wszystko dobrze?
Najważniejsze że progesteron dobry, najwyżej lekarz zejdzie do 2 tabletek dziennie a nie 3
Musze myśleć pozytywnie, koniec że złymi myślami
![]()
Ja przed punkcja miałam 4000Ja przed punkcja miałam progesteron 1,95 a estriadol 2777
W 9dpt estriadol byk 1549 więc też mniejszy.... Kuźwa już sama nie wiem co myśleć![]()