Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zuzia kochana ja miałam robić wg planu jutro więc tylko jeden dzień różnicy. Gdyby sie udało to powinno coś drgnąć![]()

Nie martw sie ja miałam progesteron jeszcze niższy bo 6,77 i lekarz mi zwiększył dawki leków bety nie robiłam w 7 dpt to nie wiemWitajcie
No, a ja ...pozytywnych wieści brak :-(- progesteron tylko 7,67 :-(, betka w 7 dniu - 0,7:-( (jeszcze niższa niż poprzednio w podobnym okresie - poprzednio 2,32 chociaż było). Najbardziej mnie martwi progesteron ( bo na betkę mogło być za wcześnie jeszcze u mnie). Nie robię sobie nadziei na pozytywne wyniki w sobotę już zbytnio. Mam kiepski nastrój. Wysłałam wyniki progesteronu do lekarza. No i czekam na jego decyzję odnośnie dawek leków.
Mi jak miałam taki niski progesteron to zwiększył duphaston z 3x1 na 4x1 i luteina 3x2 na 3x3 to prawie tak samo jak tobie i na pewno bedzie dobrze zobaczyszMalinuś - pytam się, bo lekarz kazał mi zmienić dawki z 3 x 1 duphaston do 4 x 1, no i zamiast 3 x 1 utrogestan 100 mg na 3 x 3 luteina ( zapomniał, że ja mam utrogestan, a jemu nie zdarza się raczej zapominać). No i musiałam sobie przeliczyć, że wobec tego będę brała 3 x 2 utrogestan, bo i tak ponad 150 mg będzie to więcej progesteronu. Czekam na maila od niego. Ale już na wszelki wypadek zaaplikowałam sobie tak jak wymyśliłam.
Ps. Już dostałam maila i mam brać 3 x2 utrogestan.
Ps.2. Mam kochanego emka. Wiedział, że spsuł mi się humorek i kupił mi przepiękne różyczki jasno zielone mocno rozkwitnięte jakby ( taki gatunek znaczy się), a środki jakby malowane na czerwono. Cudne.
ja biore o jednakowej porze czyli wszystko na razDziewczyny, a w jakich odstępach czasowych przyjmujecie duphaston i luteinę?