PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Dzieki za odpowiedz to moge zapomniec o grudniowym tansferzeOkoło 2 tygodnie trzeba czekać na niektóre wyniki. Nie trzeba robić ich na czczo, ale nie możesz mieć miesiączki, bo trzeba pobrać wymaz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki za odpowiedz to moge zapomniec o grudniowym tansferzeOkoło 2 tygodnie trzeba czekać na niektóre wyniki. Nie trzeba robić ich na czczo, ale nie możesz mieć miesiączki, bo trzeba pobrać wymaz.
Wiem ,czekanie jest ciężkie. Po odstawieniu antykoncepcyji po około 3 dniach powinnaś dostać okres, po idź na kontrolę. Zobqczysz co i jak, może dostaniesz zielone światło.Dziewczyny już sił mi brak! Jestem po łyżeczkowaniu i biorę teraz antykoncepcję na 22 dni (lekarz mi ją przepisał). Jak już skończę to mam się zgłosić do ginekologa i on stwierdzi, czy już wszystko się zagoiło i jeśli tak to czeka mnie transfer. Nie mogę i już nie chce czekać. Czas tak się dłuży. Powiedzieli mi że jak skończę brać antykoncepcję to zacznie mi się okres. Też tak któraś z was miała ?
5dni przed transferem. Od tego dnia zaczęłam brać utrogestan. A w dniu transferu nie powiedzieli mi ile wynosi EndoPrzed włączeniem progesteronu czy w dniu transferu???
I to w tym udanym transferze???5dni przed transferem. Od tego dnia zaczęłam brać utrogestan. A w dniu transferu nie powiedzieli mi ile wynosi Endo![]()
Dziś mam 12dpt mam nadzieję, że wszystko tam okI to w tym udanym transferze???![]()
Uspokoiłaś mnieDziś mam 12dpt mam nadzieję, że wszystko tam ok![]()
![]()
Rosła normalnie. Już reraz tylko usg.
A skąd takie czarne myśli?
a czemu przed 6 tyg robiłaś 2 razy usg? coś było nie tak?Byłam na dwóch usg i rosnąć tylko pęcherzyk. Nic więcej nie było. Ale wszystkie były przed 6 tyg.
najpierw byłam 2 tyg po transferze. Musiałam iść żeby dostać l4 i od razu zrobił usg. Kazał przyjść za 2 tyg i dalej był tylko rosnący pęcherzyk. Kazał zrobić bete i była 67 k a po 3 dniach 113 k. Napisał ze wszystko ok i kazał znów przyjść za dwa tyg.a czemu przed 6 tyg robiłaś 2 razy usg? coś było nie tak?
Czasem warto poczekać chwilę dłużej niż zrobić coś na szybko a potem sobie wyrzucać jeśli coś się nie powiedzie...Dzieki za odpowiedz to moge zapomniec o grudniowym tansferze