reklama

Kto po in vitro?

Ale mam stres przed jutrem od 4:00 nie śpię. Nie poszłam do pracy... Chyba, ze to nie stres a hormony no budzę się o 1:00 potem od 4:00 już nie spie od 2-3 dni a w ciągu dnia śnięta jestem. Olałam prace i siedzę w domu, w końcu nie tylko o siebie muszę dbać.... I mam głoda... na wszystko co mięsne i tłuste najlepiej krwiste...
A kto mi tu ostatnio pisał o przestawieniu się zegara 😁 ech już taka nasz dola. Jednak wszystko idzie zgodnie z planem - żreć się chce itd
będą bliźniaki 😁

reklama
Mi jedynie na gardło polecali Fliorde, na katar niestety nic. Bo jak to mówią leczony katar trwa tydzień, nieleczony siedem dni 🙈
Średnia to prawda bo nieleczony katar często nadkaza sie bakteryjnie i wtedy mamy zapalenie zatok,a to co teraz niepotrzebne.
Kup sobie chociaż wodę morska hipertoniczna i trzy - cztery razy dziennie płucz nosek nad zlewem. To na pewno mozesz stosować nawet będąc w ciąży.
Zdrówka ✊✊✊✊

Trzymajcie proszę kciuki, ja się po malu zbieram i jade do kliniki [emoji33][emoji33][emoji85] niech się pięknie zadomowi u mamusi mój kropus, i niech się spełni moje największe marzenie. [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] I ten rok, chodź dziwny, smutny i bolesny zakończy się szczęśliwie [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Powodzenia ! Uda się ! :)

W styczniu jadę znów do por. Genetycznej a w lutym mam wizytę u immunologa ale nic z tych wyników nie rozumiem i się denerwuje. Z racji że brak mi kasy latam po lekarzach na NFZ i nawet sporo mam zrobionych badań a co się nie uda to zrobię prywatnie i wtedy uderzę do Pa... Ka. Póki co... Widzę to test imk wyszedł chyba kiepsko...
Tu za bardzo się nie znam. Z tego co mi się wydaje masz za wysoko nk , ale też tragedi nie ma.

Kochana ja aż tak dobrze się nie znam na immunologi. Coś tam lekko liznęłam jak to się mówi bo w tych wynikach co ty masz to jedyny parametr miała odbiegający od normy czyli Nk 16%. Ty masz 17 czyli jeszcze więcej. Masz troszkę problem z ta immunologia widać na pierwszy rzut oka ale wiem ze można z tym walczyć sterydami i accofilem ?? Na pewno immunolog rozpisze ci leczenie przed transferem.
W sumie dobrze ze coś wyszło bo wiesz na czym możesz się skupić żeby zwiększyć szanse ❤️❤️❤️ ✊✊✊
Wiesz, że dokładnie tak pomyślałam, no jest problem ewidentnie ale nie boję się że coś jest źle. Cieszę się że wiem co i jak temat ugryźć by znów po raz 3 beta bie była wielkim 0... Zobaczymy co z dalszych badań wyjdzie, jeszcze ogarnę test CBA i KIR prywatnie ale już czuje się o krok do przodu💪💪💪💪 nie poddam się!!!
Ja też mam stres przed piątkową wizytą. Wczraj badalam betę i mam 688 więc mam nadzieję, że w pt będzie coś tam widać 🙊
Ehh i jeszcze syn mnie zaraził katarem😖

Trzymam ✊✊✊✊
Beta rośnie, do piątku jeszcze podskoczy więc myślę że coś będziesz mogła już zobaczyć ✊✊✊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry