Mnie bolal brzuch jak na okres i to bolal tak q...wskoDziewczyny, a są jakieś wczesne objawy które mogą wskazywać że się udało? Któraś zaobserwowała na co zwracać uwagę ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bolal brzuch jak na okres i to bolal tak q...wskoDziewczyny, a są jakieś wczesne objawy które mogą wskazywać że się udało? Któraś zaobserwowała na co zwracać uwagę ?![]()
Ale szok... I jak tu nie wierzyć w cuda?Własnie wyszlam od lekarza. Beta 1705, przyrost 78% i jest pęcherzyk w macicy[emoji3590] w środę mam kolejna kontrolę. Boję się cieszyć ale fakt, że to nie jest pozamaciczna to taka mega ulga!
Na jakiej grupie na FB???Na grupie na FB czasem dziewczyny dają cynk że coś zwalniają i wtedy trzeba dzwonić.
Ale jedna laska też napisała, że poprosiła panią z recepcji o wpisanie na listę rezerwowa jakby ktoś odwołał wizytę i rzeczywiście Pani do niej zadzwoniła z propozycją wcześniejszego terminu[emoji3526]
Wiadomo, beta obowiązkowa, chyba nawet nie zrobię sikańca, bo nie wiem czy coś by pokazał 5 czy 6 dpt blastki. Ale tak z ciekawości pytałam czy coś wskazuję na sukces. Pewnie wszystkie objawy mogą świadczyć o wszystkim i o niczym, nie ma się co nakręcać. Trzeba czekaćnajlepszym wczesnym objawem jest beta. reszta jest tak niejednoznaczna że może oznaczać okres równie dobrze. mówię tu o objawach do ok. 14 dpt a wtedy już raczej każda robi bete
Własnie wyszlam od lekarza. Beta 1705, przyrost 78% i jest pęcherzyk w macicy[emoji3590] w środę mam kolejna kontrolę. Boję się cieszyć ale fakt, że to nie jest pozamaciczna to taka mega ulga!
Odwieczne pytanie które sobie kazda z nas zadajeDziewczyny, a są jakieś wczesne objawy które mogą wskazywać że się udało? Któraś zaobserwowała na co zwracać uwagę ?![]()
Taki byl sens,chociaz moze to zle wyrazilam.Swoja droga,roznie to przypada kiedy sie one koncza,ten 12 tc to taka wersja ksiazkowa,tutaj juz roznie bywaloA może to kwestia intensywnych wzrostów bety? bo jak to wytłumaczyć że potem już tych mdłości zazwyczaj nie ma po 12 tc?
Kate,ty nie mysl o pracy tylko o sobie,nic tam nie wybuchnieJa bym chciała mieć wynik prenatalnych, ze jest ok i wtedy zwolnienie czyli 11tc. No, ale to czas pokaże jak to będzie. A Ty się nie bałaś pracować w ciąży? Stress? odparzenia same na tyłku od wkładek? Ja w pierwszej ciąży poszłam odrazu na L4. No, ale nie byłam kluczowym pracownikiem jak teraz.
Myślę, że jeśli nie było źle u Ciebie w poprzedniej ciąży to nie będzie też źle teraz.U mnie w poprzedniej ciąży hardcore nie było i teraz mdli a ja jestem teraz 5tc2d. Coś pisałaś, ze w kolejnych ciążach jest lżej wiec ja chce potwierdzić tę regułe. Nie będę wymiotowaćno, ale ja, aż tak strasznie nie wymiotowałam bardzo Ci współczuje. Jak tu żyć jak cały czas zwracasz? A co jesz?