Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale extra!! Z takiej bety musiały być bliźniaki, Czad, mega super wiadomość, Twój wymarzony wigilijny prezentLekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Wow!!! Ale czad ! Gratulacje! Cos wysoka byla ta Twoja beta na jednego dzieciaczkaJa juz tez w dwupaku
udało się mimo wielu przeciwności..
A tak starałam się nikogo nie pominąć ;((((((Wszystkim życzę Wesołych Świąt !!
- bez przytyków i przykrych pytań (kiedy kiedy kiedy)
- żarełka smacznego lepszego niż u Gesler w restauracji
- ciepłej, rodzinnej atmosferki
- prezencików trafionych - kto ich nie lubi![]()
- dla starających się pozytywnej bety na nowy rok !!
- dla ciężarnych owocnego porodutakiego 4 godzinnego
![]()
- tira cierpliwości
- morza zawziętości/wytrwałości
- wiele miłości (bo łatwo ją popsuć w staraniach)
- ZDROWIA
- niewielkiego przyrostu kilogramów po świętach
- seksu ! a co tam !
Pięknie
Myślę, że powinnaś już odetchnąć a nie szukać tutaj stresówMasz waleczne jajeczko
Bardzo się ciesze !!
Hmmm... No dobra wybaczam pominięcieKto by mnie tam pamiętał
Tutaj bab jak mrówek
![]()
Dasz ❤ Wszystkie dajemy to Ty też ✌Dziewczyny jak mi się marzy tak się już tutaj Wam skarżyć na te ciażowe mdłości i inne przypadki :-) U mnie dopiero krok po kroku droga ku macierzyństwu ale cholernie się boję, że coś będzie nie tak na którymś z etapów :-( jak sobie z tym poradzić ?
W pon byłam u lekarza, myślałam , że zacznę stymulacje ale stwierdził ze mój wynik AMH z lipca mógł sie zmienić wiec zalecił nowe badanie....a wiecie jak jest przed świętami. Na szczęście jakaś dobra duszyczka w laboratorium ogarnęła to w dwa dni i teraz czekam na okres żeby zacząć stymulację Menopurem i Orgalutranem. Macie dla mnie jakies dobre rady na początek drogie Mamusie ? Dam radę ?
Moze pozna implantacja? A moze absolutnie NIC nie oznaczac,kiedy testujeMY?Dziewczyny, wczoraj, 3dpt 5 dniowego zarodka zauważyłam w toalecie po zrobieniu siku nitkę krwi, plus ból brzucha. Dzisiaj spokój. Miała któraś tak? Co to może oznaczać, bo chyba za wcześnie na jakiekolwiek złe czy dobre objawy.
W poniedziałek betaMoze pozna implantacja? A moze absolutnie NIC nie oznaczac,kiedy testujeMY?![]()
Przyczyn moze byc naprawde mnostqo,dopoki krew sie nie leje,nie zawracakabym sobie glowy.W poniedziałek betawięc pozostaje czekać. Ale nigdy nie wysikalam takiej niteczki, więc się trochę przeraziłam
![]()
To prawdopodobnie implantacja. Właśnie w tym czasie blastocysta sie wzgryza.. Ja dzis 1dpt blastki 4AA I tez mialam maja brązowa plamke na papierze trochę szybko jak na plamienie implantacyjne...Dziewczyny, wczoraj, 3dpt 5 dniowego zarodka zauważyłam w toalecie po zrobieniu siku nitkę krwi, plus ból brzucha. Dzisiaj spokój. Miała któraś tak? Co to może oznaczać, bo chyba za wcześnie na jakiekolwiek złe czy dobre objawy.