kaapo
Fanka BB :)
Też miałam 4AA <3 kiedy testujesz?To prawdopodobnie implantacja. Właśnie w tym czasie blastocysta sie wzgryza.. Ja dzis 1dpt blastki 4AA I tez mialam maja brązowa plamke na papierze trochę szybko jak na plamienie implantacyjne...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też miałam 4AA <3 kiedy testujesz?To prawdopodobnie implantacja. Właśnie w tym czasie blastocysta sie wzgryza.. Ja dzis 1dpt blastki 4AA I tez mialam maja brązowa plamke na papierze trochę szybko jak na plamienie implantacyjne...
W 6dpt czyli za tydzień ŚrodaTeż miałam 4AA <3 kiedy testujesz?![]()
Trzymam kciuki, to Twój pierwszy transfer? Przepraszam, ale nie znam Twojej historiiW 6dpt czyli za tydzień Środa
7myTrzymam kciuki, to Twój pierwszy transfer? Przepraszam, ale nie znam Twojej historii![]()
Mi po transferze w pon ,embriolog mowila ze wtorek,sroda musi sie implantowac.To prawdopodobnie implantacja. Właśnie w tym czasie blastocysta sie wzgryza.. Ja dzis 1dpt blastki 4AA I tez mialam maja brązowa plamke na papierze trochę szybko jak na plamienie implantacyjne...
Czyli 1-2 dni po ET no to się zgadzaMi po transferze w pon ,embriolog mowila ze wtorek,sroda musi sie implantowac.
Czyli 1-2 dni po ET no to się zgadzaCzekaj, czy Ty też mialas transfer teraz ??? Cos mnie ominęło??
Oz Ty!!![emoji4][emoji4][emoji4]
A który to dpt? 3 dniowe zarodki?Dziewczyny poledzcie dobra klinikę. W grę wchodzi cała Polska. Nie tylko Wrocław. Wiem głupia jestem. Zrobiłam test a tam biel Ariela.... Powtórzę jutro ale nie mam już złudzeń że pojawi się 2 kreska... Jednak u mnie magia świat nie zadziałała... Zrobię test jutro i w poniedziałek pojadę na betę... Mąż chce zmienić klinikę... Nie wiem czy to robić... Tu znam lekarza i mu ufam... Ale i tak muszę zaczynać wszystko od nowaBoże jak to wszystko boli
jestem beznadziejna
![]()