reklama

Kto po in vitro?

Zbadalam bete po nie całych 24 h w tym samym labie.. z 437.9 uroslo do 614, teraz znow mi się wydaje że za mało....? Ja zwariuje...
Jak za malo? Czego Ty oczekujesz? I czemu sama sobie to robisz?
Adus chcesz sie wykonczyc psychicznie?
Jesli masz zamiar codziennie robic bete to przynajmniej ustal sama ze soba, ze jak bedzie w normie to sie trochę uspokoisz. W innym wypadku nie wiem po co robic skoro co by sie tam nie pokazalo i tak wg Ciebie nie bedzie ok.

reklama
Jesli masz zamiar codziennie robic bete to przynajmniej ustal sama ze soba, ze jak bedzie w normie to sie trochę uspokoisz. W innym wypadku nie wiem po co robic skoro co by sie tam nie pokazalo i tak wg Ciebie nie bedzie ok.
Mąż mnie dzis namowil, ja juz do wizyty nie chciałam badać bo to za duzo stresu i nie potrzebnego analizowania wyniku...Chyba dostanie opierdziel!!! Masz rację bez sensu powtarzać w kółko bo co ma być to będzie na usg... wg calculatora odpowiednik 48h przyrostu to równe 100%...

Dokladnie to samo chciałam napisać.... Popieram.. Nie ma sensu sie stresować i robić codziennie bete, nic to nie zmieni a tylko niepotrzebny stres wywołuje co nie pomaga a szkodzi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry