Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ja pierdziulę, Aga, wysyłaj mi te narkotyki![]()
Przecież my w trakcie starań nie możemy no co Ty koleżanko. To może właśnie ten stan abscynencji ziołowej takie objawy wywołuje albo moje opóźnienie @
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pierdziulę, Aga, wysyłaj mi te narkotyki![]()
Dla mnie to przede wszystkim bez sensu. Robić i płacić za transfer żeby nie uzyskać ciąży. Jak ktos mam problem etyczny z oddanoem zarodkow to nie ma z tym ze swiadomie nie pozwala siw tum zarodkom rozwijac? hmmm . Tym bardziej że to strasznie bolesne czytać takie podejście dla tych które nadal walczą. Ale wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Po to by ciąża miała szansę na poziomie 0 . Cykl sztuczny bez lekow oznacza brak warunków do ciąży.
Była tu dziewczyna która zrobiła tak ze swoimi 5 zarodkami.
Dla mnie przerażające......
Być na tej drodze wiedzieć ile tu dziewczyn musi skorzystać z KD lub AZ by móc spróbować spełnić marzenie....I...
Może zamiast biosteronu kup dhea eljot. Chyba jest bardziej popularny więc i bardziej dostępnyDziewczyny, czy któraś ma do oddania lub sprzedania Biosteron? Nigdzie nie można kupić.
29.10 miałam 1965Dziękuję. Na razie ponoć tylko trochę przewyższa to czego lekarze oczekiwali. Zastanawiam się w jakim tempie może mi przyrastać i z jakim wynikiem skończę w poniedziałek. Czas pokaże
Ps. a miałas odroczony transfer?
Ja w klinice na 1 wizycie podpisałam wybór miałam 3 .Dla mnie to przede wszystkim bez sensu. Robić i płacić za transfer żeby nie uzyskać ciąży. Jak ktos mam problem etyczny z oddanoem zarodkow to nie ma z tym ze swiadomie nie pozwala siw tum zarodkom rozwijac? hmmm . Tym bardziej że to strasznie bolesne czytać takie podejście dla tych które nadal walczą. Ale wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Niektóre kobiety po prostu to inaczej widzą. Ja osobiście w tej chwili nie miałabym problemów z oddaniem zarodkow. Ale ciekawe czy to by się nie zmieniło jak bym miała już dziecko i te zarodki zaczęła bym inaczej traktowaćDla mnie to przede wszystkim bez sensu. Robić i płacić za transfer żeby nie uzyskać ciąży. Jak ktos mam problem etyczny z oddanoem zarodkow to nie ma z tym ze swiadomie nie pozwala siw tum zarodkom rozwijac? hmmm . Tym bardziej że to strasznie bolesne czytać takie podejście dla tych które nadal walczą. Ale wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
To nie dla mnie jest, ale powtórzęMoże zamiast biosteronu kup dhea eljot. Chyba jest bardziej popularny więc i bardziej dostępny
Czyli wyszło Ci na dobre to odroczenie transferu. Gratuluję córeczki29.10 miałam 1965
02.11 9325
04.11 15874
Także rośnie szybkoale który to był dzień stymulacji nie mam pojęcia
ii tak miałam odroczony transfer
Był to mój czwarty i pierwszy udanymam 5 miesięczną córkę
![]()
wiem wiem. Trzebaby przejść życie w czyichś butach żeby oceniać. Po prostu dla mnie to bez sensuNiektóre kobiety po prostu to inaczej widzą. Ja osobiście w tej chwili nie miałabym problemów z oddaniem zarodkow. Ale ciekawe czy to by się nie zmieniło jak bym miała już dziecko i te zarodki zaczęła bym inaczej traktować