annemarie
Fanka BB :)
No to jest wielkosciowo ok.Co on tak cie straszy?Jestem. Krwiaka nie widać, zarodek ma 0.65 odpowiada 6t4d, serca nie chcial włączać. Nadal karze bardzo się oszczędzać i odłożyć wyjazd na 3 tygodnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jest wielkosciowo ok.Co on tak cie straszy?Jestem. Krwiaka nie widać, zarodek ma 0.65 odpowiada 6t4d, serca nie chcial włączać. Nadal karze bardzo się oszczędzać i odłożyć wyjazd na 3 tygodnie
Ja biore Prolutex codziennie,uwazam zeby sie w tych 24 h zmiescicA ja mam pytanie. Bo dostałam teraz dodatkowy prolutex, teraz mam go brać co12h. No i. Brałam do tej pory 21:30, więc wypada, że powinnam 9:30. Czy myślicie, że te dwanaście godzin jest niezwykle ważne? Czy mogę wziąć półtorej godziny wcześniej? Raz w tygodniu mam ranek w pracy, o 9 zaczynamy, musiałabym odejść od pacjenta i w ogóle mało to realne. Druga sprawa, że nie chce, aby szefowa wiedziała,na jakim etapie jestem póki co.
Wielkościowo co do dnia odpowiada dniu transferu. Od usg 5 dni temu urosl 5mm, starszy bo twierdzi ze to newralgiczny czas i skoro zdarzyło się krwawienie to trzeba być bardziej ostrożnym. Wyjedziemy za 3tyg rowno jak sie skoczy 10tc jeśli oczywiście nic po drodze sie zatrzyma w ciążyNo to jest wielkosciowo ok.Co on tak cie straszy?
Super wieści. Możecie tyle zostać?Jestem. Krwiaka nie widać, zarodek ma 0.65 odpowiada 6t4d, serca nie chcial włączać. Nadal karze bardzo się oszczędzać i odłożyć wyjazd na 3 tygodnie
No ale ogolnie jest wszystko dobrze,czas odetchnac.Stres tobie tez niesluzy.Wielkościowo co do dnia odpowiada dniu transferu. Od usg 5 dni temu urosl 5mm, starszy bo twierdzi ze to newralgiczny czas i skoro zdarzyło się krwawienie to trzeba być bardziej ostrożnym. Wyjedziemy za 3tyg rowno jak sie skoczy 10tc jeśli oczywiście nic po drodze sie zatrzyma w ciąży
Super wieści. Będzie dobrze. Ważne że nie ma krwiaka i fasolka rośnie. Trzymam kciukiWielkościowo co do dnia odpowiada dniu transferu. Od usg 5 dni temu urosl 5mm, starszy bo twierdzi ze to newralgiczny czas i skoro zdarzyło się krwawienie to trzeba być bardziej ostrożnym. Wyjedziemy za 3tyg rowno jak sie skoczy 10tc jeśli oczywiście nic po drodze sie zatrzyma w ciąży
No musimy, ja pracuje zdalnie , syna szkoła zdalnie do minimum 25 lutego, mąż przejął funkcję nauczyciela tymczasowoSuper wieści. Możecie tyle zostać?
To super, wszystko się układa po malutkuNo musimy, ja pracuje zdalnie , syna szkoła zdalnie do minimum 25 lutego, mąż przejął funkcję nauczyciela tymczasowo![]()