Super ze mozesz moec za darmo u nas w Bialymstoku niestety musimy płacićJa jestem zaSzczegolnie, ze dzis dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bedziemy miec zabieg. Dwie proby mamy za darmo. Nie moge sie doczekac!! Oszalalam ze szczescia
:-)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ze mozesz moec za darmo u nas w Bialymstoku niestety musimy płacićJa jestem zaSzczegolnie, ze dzis dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bedziemy miec zabieg. Dwie proby mamy za darmo. Nie moge sie doczekac!! Oszalalam ze szczescia
:-)
![]()
To dobry wynik. U mnie były 4 (3 dojrzałe). Ważne żeby wśród nich była ta jedynaDziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Spodziewałam się innego wyniku![]()
ej ale glowa do gory ! moze wszytskie 7 beda dojrzale? nic nie jest jeszcze przekreslone! Trzymam mocno kciuki za Twoja 7 wspanialychDziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
7 to szczęśliwa liczba :-) ważne żeby dobrej jakości były :-)Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Fredzia, 7 to całkiem dobry wynik... Będzie dobrzeDziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Ale 7 to bardzo dobry wynik bo nie ilość a jakość się liczy. Nie smutaj, będzie dobrze ❤Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Kochana to jest bardzo dobra i optymalna ilość. Spójrz na mój przypadek. 21 pobrali 6 zapłodnili i dwa zarodki z tego. Ilosc to nie jakość.Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Dziś kolejny podgląd, w sobotę stwierdziła, że raczej środa-czwartek. Zobaczymy co powie dziś.@dori78 a jak u ciebie przebiega stymulacja? Ty masz punkcję w środę tak?