mala_Mi 80
Fanka BB :)
Nie bo moja twarz taka trochę niewyjściowaA sępiła juz od ciebie zdjecie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bo moja twarz taka trochę niewyjściowaA sępiła juz od ciebie zdjecie?
Nie lubięDaj mi to ja zjem te z budyniemA dlaczego Ty nie jesz?
Bo nie lubię słodkich bułekJak nie jesz?
Ja sie pytam - whyyy?[emoji38][emoji38]
DziękujeJak masz instragram to wyszukaj 'anzafoto' . Jak nie masz po podpytam o stronę internetową
A @fredka84 widzialas? Na kazdymm zdjeciu szczerzy sie jak:Nie bo moja twarz taka trochę niewyjściowa![]()
Si. Jak tylko temperatura w domu spadla do 23.5C [emoji38]a skarpetki juz zalozylas?
Całkiem podobna do mnie, może jakaś zaginiona siostraA @fredka84 widzialas? Na kazdymm zdjeciu szczerzy sie jak:
A ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?Ja z Chodakowska a diety jakiejś specjalnej nie mam choc raz zamówiłam sobie i stosuje sobie przepisy jak nie mam pomysłu.Jem zdrowiej i po 20 juz staram się nie zajadac.Minsienwydaje ze i tak wolno waga spada ale to juz nie ten wiek ze wystarczyło 2 miesiące lekkiej diety i leciało z wagi
Ona zazwyczaj po 21 chodzi spac@fredka84 Frytka mój mąż chce przepis na te rurki od Gesslerowej. Będzie mi robił żebym szybciej ozdrowiała![]()