Per Em
Fanka BB :)
Jezu, dziewczyny! Popadnę przez Was w depresję, że ja taki leniuch i nic nie piekę!@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu, dziewczyny! Popadnę przez Was w depresję, że ja taki leniuch i nic nie piekę!@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły![]()
Myślisz że to po aplikacji? Ale zaczęło się od czasu tego krwawienia i utrzymuje się ponad tydzień co jakiś czas.. przed krwawieniem kilka tygodni aplikowałam leki takiego plamienia nie było
Wszystko przez @fredka84 ona zaczęłaNo i następna![]()
Fredka Ty jakiegoś bloga kulinarnego załóż dziewczyno [emoji41] dobrze pojesz i jeszcze zarobisz[emoji6]@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły [emoji39]
Też tak miałam, do momentu aż nie kupiłam "Lidlomixa" na termomix mnie nie stać.Jezu, dziewczyny! Popadnę przez Was w depresję, że ja taki leniuch i nic nie piekę!
O mój człowiek [emoji41] ja przy 24 już w skarpetkach a stary w gaciach samych [emoji6]Si. Jak tylko temperatura w domu spadla do 23.5C [emoji38]
Ja miałam ,tak chyba przez miesiąc się ciągnęło . Zaczęło się od beżowego śluzu ,po paru dniach jednorazowo krew . Na USG nie było widać żadnej przyczyny .później brązowe czasami aż czarne plamienie .lekarz ciągle nic nie widział. Zaczęłam prowadzić bardzo oszczędny tryb życia ,dużo leżenia i pomagało ,ale jak pozwoliłam sobie coś więcej porobić ,to zaraz znowu śluz zmieniał kolor . I tak miałam od 5 tygodnia do prawie 9Dziewczyny czy któraś z Was miala bezowe plamienia po aplikacji Lutinusa/ luteiny na poczatku w ciąży? Jasny beż/brąz bez bez krwi. Mam tak co któryś dzień od czasu krwawienia.. Żadnych skurczy w macicy tylko takie napięcie
Ja pierdoleSpadaj , zdjęcie znieksztalci obraz i wyjdzie tęcza![]()
Ja pierd...jak ja to jutro lekarzowi wytłumaczę, chyba wezmę płótno farby i namaluje
![]()