reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesto jest tak wlasnie ze z takiej iloci wlasnie sa ciaze. Tak bylo u netias gdzie tez AMH bardzo wysokie i duzo komorek, tak bylo u mnie u laurka, u kasiekt. Jeszcze nic nie jest przesadzone. Niech te dwie dotrwaja to napewno dadza duza szanse na ciaze.
Fredka nie ma wysokiego AMH, jajeczka ładnie jej rosły, estradiol miała bardzo dobry i według mnie to jednak mało tych komórek. Wiem, to nie matematyka ale ja miałam estradiol około 2100 i 16 jajek w tym połowa niedojrzałych. W tej sytuacji Fredka ma prawo czuć się rozgoryczona i zła. Ciąży jej życzę z całego serca, może akurat te dwa dadzą radę.

Czekaj. Zjebali, jest slabo. Ale sa 2 komorki, nasienie jest dobre. Moga jeszcze z tego byc 2 blastki. I nie pisze tak, zebys slepo wierzyla, ale u mnie w pierwszej stymulacji w drugiej dobie byly 3 komorki z 9 pobranych. W 3ciej dobie byla jedna, transferowalam i mam Lilke.
Ja nalegałabym na zamrozenie w 3ciej dobie. Wiesz, ze nasienie jest ok wiec dalabym szanse w Tobie, zamiast na szkle. Takie moje zdanie.
Jeśli w trzeciej dobie będą idealne to niech mrożą. Popieram.

U mnie też lipa w CH.uj Pobrali 6, 4 dojrzałe, 2 prawidłowe zapłodnione. Zpierdolili mi punkcję 😥. Muszę ochłonąć. Kur.wa, nasienie zajebiste, tyle miało być komórek a tu tylko 2 i pewnie do niedzieli ich nie będzie.
Przykro mi😥 spróbuj myśleć pozytywnie mimo wszystko. Mamy tu na forum ciąże przy 1-2 zarodkach . Musisz wierzyć że u Ciebie też tak będzie✊

A ja dalej nie ogarniam jak to mozliwe przy dwojce malych dzieci. Ja rzadko siedze, bo dom sie sam nie posprząta, prasowanie mam ciagle, ugotowac musze i nam i malej i takie tam. Drzemki ma dwie w ciagu dnia - jedna to moj prysznic i szybka kawa, druga to jakas czynnosc domowa, ktora ciezko sie robi z nia. Wiec ja sie pytam, kiedy Ty cwiczysz?[emoji14][emoji14]
Ja druga kawe pije tak, bo wlazi wszezie i probuje wstawac.
Aha i dodam, ze nie spie, co wiecie. Wiec zastanawiam sie nad badaniami, bo w sumie dziwi mnie, ze jednak cos tam ta waga nie spada [emoji2358][emoji2358][emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1231433
To ze moja cora jest bardzo grzeczna to jedno,ale tez jest kwestia dobrego rozplanowania.Wstaje robie mleko dzieciom i kawę, gdy ja wypije powoli zabieram się za ćwiczenia tam w międzyczasie jakas kupę przebiorę hehe i potem jazda .Po wszystkim mala idzie spać a ja mam czas na śniadanie i prysznic .Teraz jiz nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć to jest częścią mojego dnia a po tym energia na sprzątanie gotowa ie prasowanie duzo razy większa.To jest naprawdę godzina w ciągu dnia z przebraniem sie i szybkim prysznicem po.Czasami nie powiem ciezko jest bo to synek cos wykombinuje a to corcia poplacze ale daje rade.Nie dla mnie wytłumaczenie ze nie będę ćwiczyć bo nie mam czasu

A ja dalej nie ogarniam jak to mozliwe przy dwojce malych dzieci. Ja rzadko siedze, bo dom sie sam nie posprząta, prasowanie mam ciagle, ugotowac musze i nam i malej i takie tam. Drzemki ma dwie w ciagu dnia - jedna to moj prysznic i szybka kawa, druga to jakas czynnosc domowa, ktora ciezko sie robi z nia. Wiec ja sie pytam, kiedy Ty cwiczysz?[emoji14][emoji14]
Ja druga kawe pije tak, bo wlazi wszezie i probuje wstawac.
Aha i dodam, ze nie spie, co wiecie. Wiec zastanawiam sie nad badaniami, bo w sumie dziwi mnie, ze jednak cos tam ta waga nie spada [emoji2358][emoji2358][emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1231433
Cudna perelka

reklama
Brat ma thermomix, mama lidlomix. To to samo. Jedyna różnica - naczynie w lidlomixie jest wieksze. No i cena thermomixa z kosmosu. Zadnej innej różnicy nie ma. Z reszta z tego właśnie powodu producent lidlomixa zostal pozwany wlasnie o plagiat w Hiszpanii [emoji6]
Moj brat do tej pory sie wkur*ia, ze dal sie żonie namowic na thermo, widzac, ze rodzice troche później kupili te sama machinę za 1/3 ceny [emoji23]
Na polskich forum w fr często polemizują o jednym i drugim gadżecie i wygrywa termomix ale tylko dlatego ze gwarancja dluzsza i ponoć lildlomix tuż po gwarancji lubi się popsuć.Sama mam dylemat co do kupna lidlomiksa bo termomiks będę mieć ale dopiero jak się wprowadze do swojego domu.Z jednej strony bym kupila a z drugiej szkoda mi kasy jakos

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry