bazylia128
Fanka BB :)
A ketchup juz dzisiaj zjadlas?Musiałam pójść do łazienki i jak brałam prysznic to płakałam.Monia jakie my mamy szczęście w tym nieszczesciu że będziemy mama mi.Wszystkim dziewczynom tego życzę i wierze ze każdej się uda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ketchup juz dzisiaj zjadlas?Musiałam pójść do łazienki i jak brałam prysznic to płakałam.Monia jakie my mamy szczęście w tym nieszczesciu że będziemy mama mi.Wszystkim dziewczynom tego życzę i wierze ze każdej się uda
Nie ogarniam tego co piszesz. Nie wiem jak mozna tak myslec, ale coz - to Twoj problem.
Aga to są twoje odczucia, masz do nich prawo. Pogadaj z kimś na priv na temat jeżeli Cię nurtuje, bo to bardzo delikatna sprawa. To jest forum a niestety nie grupa wsparcia i nie ma tu miejsca na rozkminki o co Ci dokładnie chodziło kiedy mówisz co mówisz..
Dlaczego piszesz cos takiego wiedząc ze jest tu sporo dziewczyn które się zdecydowały na KD? Nawet jeśli to Twoje tylko odczucia to chyba przegina aby w taki sposób je uzewnętrzniaćTak tylko przy adpcji to ma mniejsze znaczenie, że nie jest moje bo jestem świadoma że nie jest i to akceptuje.
Z dawczynią już tak nie jest, bo to dziecko sie rozwija we mnie a ja jestem jak taki inkubator, wypluta z wszystkiego i rozdeptana. Nadająca się tylko na zbiornik...
Można przedstawić swoje zdanie ale nie być w tym okrutnym. Można powiedzieć wiele rzeczy delikatnie. BTW ja doskonale zrozumiałam twój przekaz jednak dobór słów nie był odpowiedni. A przy temacie który z założenia jest trudny słownictwo ma ogromne znaczenie.Spokojnie nie szukam grupy wsparcia
Chociaż uważam, że pewne wsparcie tutaj też nie raz wita
Przedstawiłam swoje zdanie. Tyle. Nie musicie go rozumieć![]()
Przykro Ci, ze ja uwazam Twoj komentarz za bezsensowny?Jak już wspominałam uważam, że każdy ma prawo do swojej opini.
Nie uważam się za alfę i omegę i nigdzie nie stwierdzam swojej racji - to opinia własna i subiektywna a nie prawda objawiona
Przykro mi, żę przedstawiasz moje zdanie jako "bezsensowny komentarz" bo ja szanuje Twoje zdanie i to co uważasz i sądzisz. Mimo, że mam inne albo widzę to inaczej nie krytykuje Cie.
Kobietki to tylko rozmowa, dyskusja.
Temat konkret - ale nie zaczynajmy siebie atakować, błagam.
Nie masz za co przepraszać.
Może faktycznie źle to zobrazowałam. Z czyjej to nie byłoby winy chciałam podkreślić fakt, że są dzieci, które czekają na adopcje i tyle.
Nie wywodziłam się tutaj nad winą.
Oczywiście przyznaje, nie wiem jak wygląda adopcja. Tyle co słyszałam i widzę jak tu piszecie. Generalnie kraj jest chory - odrzuca pary za absurdalne powody, na adopcje czeka się kilka lat; nie wiadomo jaka jest historia i trauma danego dziecka itd itp.
Nigdzie nie napisałam, że jest to proste lekkie i przyjemne i szybkie.
To jest tak ciężki temat, że żadna decyzja czy to KD czy adopcja nigdy nie będzie łatwym rozwiązaniem.
Dlaczego piszesz cos takiego wiedząc ze jest tu sporo dziewczyn które się zdecydowały na KD? Nawet jeśli to Twoje tylko odczucia to chyba przegina aby w taki sposób je uzewnętrzniać
Prawie jak lisc w twarz dla kilku dziewczyn na tym forum... Bardzo slabe![]()
U mnie jest dzisiaj równo 20tc.Ciagle się zamartwoam a to ból jajnika,a to pęcherza,a to jak wstaje to mam wrażenie że mnie ciągnie.Duzo tego.Jeszcze mała nie kopie tylko czasami mnie zaskoczę i tu mam stres że nie zawsze czuje te motylki.W piątek mam połówkowe i też mam stres.A ketchup juz dzisiaj zjadlas?Wiesz ja do tej pory jestem w szoku i naprawde juz pisalam ze nie ma dnia zebym sie panicznie nie bala o moja ciaze. Moze taka moja karma bo to az czasami boli - staram sie cieszyc kazdym dniem do przodu ale mimo wszystko dopoki nie urodze to nie osiagne pelni szczecia
Jstem wdzieczna za kazdy kopniak i kazda nieprzespana noc
![]()
Poczekaj do 3 doby a może one piękne będą :-) a w 5 dobie to już w ogóle. Są dwie zapłodnione komórki może i mało ale u was zawsze ładne te zarodki były.U mnie też lipa w CH.uj Pobrali 6, 4 dojrzałe, 2 prawidłowe zapłodnione. Zpierdolili mi punkcję. Muszę ochłonąć. Kur.wa, nasienie zajebiste, tyle miało być komórek a tu tylko 2 i pewnie do niedzieli ich nie będzie.