Pchełka216
Fanka BB :)
ProszęSerio łożyska? Wydaje mi się, ze płodu. Przy PGS badają komórki łożyska - trofoblastu. Ale dawaj artykuł to się dokształce:-)
przy pgs jakim cudem badają komórki łożyska niby? badają komórki zarodka....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ProszęSerio łożyska? Wydaje mi się, ze płodu. Przy PGS badają komórki łożyska - trofoblastu. Ale dawaj artykuł to się dokształce:-)
Dotyczy Cie. Masz córkę.Teraz to trzeba zrobić jak naj częściej płodowe DNA. Nie ma wyjścia.
Właśnie ulicami obok mojego mieszkania przechodzą protestujące kobiety. Mnie to już nie dotyczy ale kuwa co za pomysły.
Pobierają komórki z trofoblastu nie z tych komórek które staną się dzieckiem. - chodzi o PGSProszęhttps://mamaginekolog.pl/nipt-czyli-badania-wolnego-plodowego-dna-z-krwi-matki/
Myślisz że ten z kotem będzie tyle żyłDotyczy Cie. Masz córkę.
A to faktycznie z łożyska, ale takie to nie jasne.. czytam dalej :-)Proszęhttps://mamaginekolog.pl/nipt-czyli-badania-wolnego-plodowego-dna-z-krwi-matki/
ooo no ale to coś na zasadzie pobierania płynu owodniowego wiec wynik diagnostyczny.Pobierają komórki z trofoblastu nie z tych komórek które staną się dzieckiem.
On nie, ale zobacz ile zlego zrobili. Odkręcenie tego zajmie sporo czasu.Myślisz że ten z kotem będzie tyle żył [emoji23][emoji23][emoji23] co oczywiście nie zmienia że mnie wkurzają i decyzja ta mnie oburza. Jedyne co mogę zrobić to niezmiennie mogę chodzić na wybory, kiedyś i oni pójdą precz.
ja już mam kilka lektur dla mej córki jak będę ją mieć :-))) tylko minimum 16+ ażeby panowanie w spódnicy czy inne gady nie robiły jej wody z mózgu:-)Dotyczy Cie. Masz córkę.
TaaaaaNa moim przykladzie nie trzeba bylo sobie tego wyobrazac - dalam wam wszystko na tacy![]()
![]()
Ale to trzeba miec w sobie
Ty tego nie masz wiec chyba ci bzik nie grozi
![]()