bazylia128
Fanka BB :)
Nie bedzie Ci butów podkradacDziewczyny ja juz po polowkowych.Wszystko dobrze,niunia prawidlowo sie rozwija i ma ogromne stopy!3.26cm!Wielka stopa po tatusiu.Ale to najslodsze stopki swiata❤![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bedzie Ci butów podkradacDziewczyny ja juz po polowkowych.Wszystko dobrze,niunia prawidlowo sie rozwija i ma ogromne stopy!3.26cm!Wielka stopa po tatusiu.Ale to najslodsze stopki swiata❤![]()
Hehehe ale ojcu juz takNie bedzie Ci butów podkradac![]()
Strasznie mi przykro... Nie tak miał się potoczyć ten dzień. Nic mądrego Ci nie napisze prócz tego, że ściskam Cię mocno [emoji3590]Transfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale [emoji174]
Ja to jeszcze bałam się tym brzuchem napinać, wciągać i w ogóle nim ruszać. Nawet w toalecie starałam się ,,lekko" załatwiać
![]()
Jak kiedys bylam u fryzjerki i ona mi wlosy robila to jej tak zaczelo w brzuchu jezdzic ze ja nie wiedzialam gdzie patrzec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no tak sie za nia wstydzilam
jesuuuu nie wiem co mi dzisiaj wlasnie sie uplakalam ze smiechu
w kazdym badz razie nie moglam sie doczekac az wlaczy suszarke
No JPRDL wyszlam tak od niej umeczona
![]()
Hej [emoji846] Jestem właśnie po wizycie
Dzisiaj ostatnie prenatalne były [emoji736]
Misia zdrowiutka i spokojna [emoji846][emoji108]
Waży 1800g [emoji123] i do 40tyg może ważyć ok 4kg[emoji2272][emoji3]
Ma piękne długie rzęsy [emoji2539]włoski na główce [emoji66]i dluugie nóżki[emoji3091]
Jak ją podglądaliśmy otwierała oczka i dłubała w nosku[emoji39]Położona jest główka do dołu [emoji106]
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia [emoji8][emoji3590]
[emoji123][emoji3590][emoji122] Rośnijcie zdrowo!Ja już po wizycie. Wszystko ok. Jest jeden zarodek[emoji7][emoji4][emoji16]
Dziękuję za wsparcie. Trzymajcie dalej[emoji110]
Następna wizyta 12 lutego tj za 2 tygodnie.
Lekarka powiedziała że jest ok 5+4 i jak na ten czas rozwija się prawidłowo ale to bardzo wczesna ciąża. Nie była zbyt miła przy tym[emoji849] Tak jakbym tego nie wiedziała!
W ogóle ona była za podaniem jednego zarodka a ja chcialam 2. Powiedziala dzis że mozna bylo podac w dwóch transferach jeden po drugim i efekt byłby taki sam. Ja jej na to że niekoniecznie bo ten drugi mógł nie przetrwać poza macicą (tak jak trzeci który nie przetrwal). Musiała przyznać mi rację i była niezadowolona[emoji12]
Coraz mniej mi się podoba ta kobieta. Nie wiem czy u niej zostane. Mam wizyty w cenie programu do 13tc więc narazie będę do niej chodzić. Później się zastanowię.
Miłego weekendu dla Was wszystkich[emoji846]
Ps. Ja też prasuje mężowi koszule[emoji12] Ale są to jedyne rzeczy które prasuję[emoji6]
A Ty miałaś dwa zarodki podane? Bo u mnie podali dwa, beta ogromna a pęcherzyk jeden. A na następnym usg dwa pecherzyki i dwa zarodki. Drugi musiał zaimplantować się ciut późniejJa już po wizycie. Wszystko ok. Jest jeden zarodek
Dziękuję za wsparcie. Trzymajcie dalej
Następna wizyta 12 lutego tj za 2 tygodnie.
Lekarka powiedziała że jest ok 5+4 i jak na ten czas rozwija się prawidłowo ale to bardzo wczesna ciąża. Nie była zbyt miła przy tymTak jakbym tego nie wiedziała!
W ogóle ona była za podaniem jednego zarodka a ja chcialam 2. Powiedziala dzis że mozna bylo podac w dwóch transferach jeden po drugim i efekt byłby taki sam. Ja jej na to że niekoniecznie bo ten drugi mógł nie przetrwać poza macicą (tak jak trzeci który nie przetrwal). Musiała przyznać mi rację i była niezadowolona
Coraz mniej mi się podoba ta kobieta. Nie wiem czy u niej zostane. Mam wizyty w cenie programu do 13tc więc narazie będę do niej chodzić. Później się zastanowię.
Miłego weekendu dla Was wszystkich
Ps. Ja też prasuje mężowi koszuleAle są to jedyne rzeczy które prasuję
![]()