Tak mi przykroTransfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi przykroTransfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale![]()
Luz. Ja ostatnio prawie się poruszałam na serialu... Ale uwaga... Na "Ranczu"Jak kiedys bylam u fryzjerki i ona mi wlosy robila to jej tak zaczelo w brzuchu jezdzic ze ja nie wiedzialam gdzie patrzec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no tak sie za nia wstydzilam
jesuuuu nie wiem co mi dzisiaj wlasnie sie uplakalam ze smiechu
w kazdym badz razie nie moglam sie doczekac az wlaczy suszarke
No JPRDL wyszlam tak od niej umeczona
![]()
A ja sobie mysle.. ruszac sie nie mogla?Luz. Ja ostatnio prawie się poruszałam na serialu... Ale uwaga... Na "Ranczu"no taki ambitny film... bo Kozioł się zmienił i będzie dobry w końcu
![]()
Ja w ciazy wylam na kazdym odcinku "Chirurgow", ktorych ogladam cale swoje życie [emoji1751][emoji2532][emoji3601] Czy byl powod czy nie. Maz jak widział, ze siadam do ogladania to wychodzil, bo wiedzial jak sie to skonczy [emoji38][emoji38]Luz. Ja ostatnio prawie się poruszałam na serialu... Ale uwaga... Na "Ranczu"[emoji1751]no taki ambitny film... bo Kozioł się zmienił i będzie dobry w końcu [emoji1745]