Per Em
Fanka BB :)
Tak mi przykroTransfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak mi przykroTransfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale![]()
Luz. Ja ostatnio prawie się poruszałam na serialu... Ale uwaga... Na "Ranczu"Jak kiedys bylam u fryzjerki i ona mi wlosy robila to jej tak zaczelo w brzuchu jezdzic ze ja nie wiedzialam gdzie patrzec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no tak sie za nia wstydzilam
jesuuuu nie wiem co mi dzisiaj wlasnie sie uplakalam ze smiechu
w kazdym badz razie nie moglam sie doczekac az wlaczy suszarke
No JPRDL wyszlam tak od niej umeczona
![]()
A ja sobie mysle.. ruszac sie nie mogla?Luz. Ja ostatnio prawie się poruszałam na serialu... Ale uwaga... Na "Ranczu"no taki ambitny film... bo Kozioł się zmienił i będzie dobry w końcu
![]()
Ja w ciazy wylam na kazdym odcinku "Chirurgow", ktorych ogladam cale swoje życie [emoji1751][emoji2532][emoji3601] Czy byl powod czy nie. Maz jak widział, ze siadam do ogladania to wychodzil, bo wiedzial jak sie to skonczy [emoji38][emoji38]Luz. Ja ostatnio prawie się poruszałam na serialu... Ale uwaga... Na "Ranczu"[emoji1751]no taki ambitny film... bo Kozioł się zmienił i będzie dobry w końcu [emoji1745]