JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tych wizyt zawsze troche jestU nas problem to słabe nasienie, bardzo słabe.Na pierwszej wizycie byłam akurat w 14 dniu cyklu endometium ok, jajniki też. Wcześniej też miałam robiony monitoring cyklu kilka razy zanim zrobiliśmy badanie nasienia. Wszystko u mnie ok. Dlatego zastanawia mnie akurat czemu w tych dniach mamy tam być
![]()
W bezie podobno najbardziej chodzi o to zeby bardzo powolutku i stopniowo dosypywac cukier do ubijanych bialekWizyta 9 potwierdzonatak ze juz niewiele mi zostało
odliczam dni normalnie
@Caro♤♤♤♤ poległam na robieniu bezy... Nie wyszła
więc nie podzielę się przepisem... Ale dziś będzie u mnie jedna cukierniczka i mi poda przepis który wychodzi
mam nadzieję że nie polegnę na nim
![]()
To moze nie covid co? A mąż jak sie czuje? Dzwonilas do poloznej?
@Mirka30 jezeli transferu nie było to wszystko możesz brac. Ja 7tc ( miałam covid) nasivin posikałam na noc bo katar nie dawał mi spac. Może to nie covid? Ja tyle razy byłam w kontakcie, ze myslalam ze już przeszłam a dopadło mnie dopiero w tym roku:-) A jeżeli to jednak covid to lepiej teraz, niż w ciąży bo nic nie można. Tylko inhalacje z soli fizjologicznej i paracetamol.
A no to ponoć bezpieczniej w 3 trymestrze niż pierwszym. Zrób sobie test i jak gorączka będzie to odrazu zbijaj jakby co ibuprofenu Ci nie wolno w 3 trymestrze ( z tego co pamiętam).Kochana ja jestem w 8 miesiącu ciąży![]()
A no to ponoć bezpieczniej w 3 trymestrze niż pierwszym. Zrób sobie test i jak gorączka będzie to odrazu zbijaj jakby co ibuprofenu Ci nie wolno w 3 trymestrze ( z tego co pamiętam).