bazylia128
Fanka BB :)
No my mielismy to gów....no jskies 2 miesiace temuZaczęła mi rosnąć temperatura i zaczęłam kaszlecNie bo moja położna odeszla i nie poznałam nowej...
Kochana co Ty brałaś? Paracetamol??
Maz dobrze się czuje..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No my mielismy to gów....no jskies 2 miesiace temuZaczęła mi rosnąć temperatura i zaczęłam kaszlecNie bo moja położna odeszla i nie poznałam nowej...
Kochana co Ty brałaś? Paracetamol??
Maz dobrze się czuje..
No my teraz na izolacji razem więc prędzej czy później pewnie i ja załapie. On na szczęście łagodnie, zero smaku, węchu i ból mięśni. Poza tym nic. Oby tak zostało bo on z gorączka to nie na moje nerwy[emoji6][emoji85]No to u nas tak bylo - mnie wzielo dopiero po 7 dniach jak ksiazka pisze. A jak maz przechodzi? Bo moj to dwa tygodnie goraczka prawie 40 stopni ;(
My sie jeszcze zaopatrzylismy w takie urzadzenie i badalismy saturacje - gdyby spadla chyba do 85 - to mialam dzwonic le zazwyczaj bylo w normieOk dziękuję kochana....
Ja tez nie mialam ani smaku a zapachu przez jakis tydzien - normalnie wachalam prefumy, kawe i nic ale po tygodniu przyszlo - no i pamietam jeszcze bardzo duze zmeczenie - przespalam pelne 3 dni.No my teraz na izolacji razem więc prędzej czy później pewnie i ja załapie. On na szczęście łagodnie, zero smaku, węchu i ból mięśni. Poza tym nic. Oby tak zostało bo on z gorączka to nie na moje nerwy[emoji6][emoji85]
Liczę, że i on tak łagodnie to przejdzie. Też wczoraj chodził po domu i wąchał wszystko intensywnie pachnące a że ja uwielbiam zapachowe świece to miał na czym sprawdzać ale nic nie czul[emoji2368]nawet takiego cuchnącego sera pleśniowego.Ja tez nie mialam ani smaku a zapachu przez jakis tydzien - normalnie wachalam prefumy, kawe i nic ale po tygodniu przyszlo - no i pamietam jeszcze bardzo duze zmeczenie - przespalam pelne 3 dni.
Moj to naa poczatku mnie oklamywal bo sie go ciagle wypytywalam jak mu zrobilam cos do jedzenia czy dobre? Za kazdym razem biedny opdopwiadal ze bardzo dobre i dopiero jak mi zanikly to sie przyznal ze on tez tak mial zebym sie nie martwila. U niego pierwszego dnia goraczka byla niska jakies 37,4 na drugi dzien pod wieczor juz ponad 39 i i tak dlugie dwa tygodnie i gardlo go strasznie bolalo a ja po tygodniu troche ponad 38 ale nigdy nie bylo 39 i mi znowu poszlo w nos - taki ogien doslownie i zapchany - zreszta walcze z nosem do tej pory. Trzeba duuuuzzzooo pic plynow i niestety jakos to przeczekac my tez mielismy kwarantannie maz dwa tygodnie ja cale 19 dni!!!!Liczę, że i on tak łagodnie to przejdzie. Też wczoraj chodził po domu i wąchał wszystko intensywnie pachnące a że ja uwielbiam zapachowe świece to miał na czym sprawdzać ale nic nie czul[emoji2368]nawet takiego cuchnącego sera pleśniowego.
Tak zrobiłam... Uwierz mi ze wszystko było dobrze... Z tym ze jak ja wyciągałam to powinna być taka z wierzchu sucha a moja była delitaknie brązowa (chodź piekłam w 120 stopniach) to jeszcze taka dziwna... No nic dziś mi wytłumaczy... Sama powiedziała że jak zaczynała z bezami to milion białek zużyła, włosy z głowy rwała aż w końcu wyszły... I teraz robi je ciągle... No zobaczymyW bezie podobno najbardziej chodzi o to zeby bardzo powolutku i stopniowo dosypywac cukier do ubijanych bialekA pozniej zostawiasz uchylony piekarnik zeby nie wyjmowac jej od razu
![]()
Niekoniecznie Ty tez złapiesz. Ja byłam chora A mój mąż się nie zarazil.No my teraz na izolacji razem więc prędzej czy później pewnie i ja załapie. On na szczęście łagodnie, zero smaku, węchu i ból mięśni. Poza tym nic. Oby tak zostało bo on z gorączka to nie na moje nerwy[emoji6][emoji85]
No my mielismy to gów....no jskies 2 miesiace temuJa nic nie dostalam tylko paracetamol do 4 tabletek dziennie - ale ja bralam jak goraczka zaczela rosnac - u mnie najwiecej dwie tbletki na dzien zwlaszcza wieczorem - czasmi bralam polowki. Lekarz pilnowal zebym brala acard i wit D3 podono maja jakis wplyw
![]()