Nie@fredka84 dzwonili moze?
reklama
Współczuję MirkaWzięłam właśnie paracetamol bo mi temperatura rosnie w expresowym tempie![]()

motylek24
Fanka BB :)
Wyczekuje wpisu ....kurła niech dzwonią.
bazylia128
Booozziiiuuuu to pisz nam tutj co jakis czas jak sie czujesz.Wzięłam właśnie paracetamol bo mi temperatura rosnie w expresowym tempie![]()
bazylia128
Orchidea33
Haha@Orchidea33 ale sie wczoraj dzieki tobie usmialam - fakt ze u mnie teraz od placzu do smiechu bardzo cienka liniaaaaaaaU mnie dzisiaj tak sypie sniegiem ze sobie pomyslalam aaaaa zrobie balwana
Na co Łukasz stwierdzil ze łatwiej bylo by mnie tak pokulac i polepic
(tak nparwade to sie martwil i trzezwo ocenil sytuacje - bo raz ze ciazko by bylo z takim ciaglym schylaniem to dwa gdzie ja pozniej te kule ulepione popodnosze) Ostatnio ciagle ze mnie zartuje - dlatego juz dzisiaj zamowilam sobie sukienke w rozmiarze S na znak protestu zeby po porodzie miec motywacje
![]()
Turlaj kule i upel balwana w pozycji lezacej

Odnosnie sukienki- motywacja musi byc! Ja dzis zafundowalam sobie sok z warzyw i owocow taki swiezo wyciskany. Ja to nie moge sie doczekac az zmienie s na ciazowe
PotrzebujeCudu
Co myślicie o wyniku progesteronu 11,27ng/ml w 4dpt ?? Biore 2x400mg cyclegest i 3x10mg duphaston
reklama
Oni powiedzieli że jutro zadzwonią jak coś zamrożą...Wyczekuje wpisu ....kurła niech dzwonią.
Podziel się: