Wesoła_Aga
Fanka BB :)
No tyle razy ci o tym pisalamJa 3 lata prawie u nich sie leczylam - bylam dwa razy u Guzowskiego ale jak sie tylko in vitro okazalo to bylam caly czas u Pawełka
![]()
A czemu to się lekarza dobrego zmienia co?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tyle razy ci o tym pisalamJa 3 lata prawie u nich sie leczylam - bylam dwa razy u Guzowskiego ale jak sie tylko in vitro okazalo to bylam caly czas u Pawełka
![]()
Dziewczyny menopur 1200 po zmieszaniu w lodówce czy poza ratunku![]()
Ja trzymalam w lodowce. U mnie w aptece mowili, zeby trzymac w lodowce.
trzymamy kciuki!!!! supeerU mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤
Przed rozpuszczeniem trzeba w lodówce, potem nie. PoszukałamMi też mówili by trzymać koniecznie w lodówce. To samo mi mówiła pielęgniarka z kliniki...
U Guzowskiego bylam jak jeszcze nie wiedzialam ze mam niedrozne jajowody i to on mnie wyslal na HSG - jak sie okazalo ze tylko in vitro to od razu sie zapisalam do szefa szefow tj do najstarszego Rad...wana ale po dwoch wizytach on mial problemy zdrowotne i musial wziasc urlop i pmnie przeniosl do syna Pawełk i tam u niego juz zostalamA czemu to się lekarza dobrego zmienia co?![]()
Ja to nwet z lodowka turystyczna po zastrzyki do apteki pojechlamMi też mówili by trzymać koniecznie w lodówce. To samo mi mówiła pielęgniarka z kliniki...
jejku a czemu cesarce ratujacej zycie? Twoje czy Marcelinki? Ja sie tak bojeeeeeJa też finalnie nie oddałam. Bo przy cesarke ratujacej życie nikt o tym nie myśli i tego się nie robi .

Ja sobie sama dorzucilam kilka lekowMam nospe, magnez i progesteron. A i jeszcze przez 10 dni mam zastrzyki Fragmin przepisane. Nie wiem tylko, czy acard dorzucić czy dać sobie spokój.
Nie będę nic kombinować, przez te nerwy w tym tygodniu nie mam już siły. Ale w końcu jestem spokojna
No zebys sie nie zdziwila jak bardzo Cie zaskoczyW mojej sytuacji to on prawie jak mistrz świataJuż był spisany na straty ale jeszcze postanowił nas zaskoczyć. Chwilo trwaj
![]()
Super! To teraz tylko trzymac kciuki, zeby sie udalo. Badz pozytywnej mysliU mnie dzisiaj nieoczekiwany zwrot sytuacji. Zostałam wezwana na transfer, bo jeden jedyny zarodeczek po środowym strajku jakimś cudem postanowił jeszcze powalczyć. I tak oto zabraliśmy dzisiaj naszą małą sierotkę do domu. Nie zachwycił embriologów bo jest tylko 3bc ale dla mnie i tak jest najlepszy ❤