annemarie
Fanka BB :)
Ja tez tak mialam,myslalam ze mam zapalenie pecherzaMróz i nie chce się wchodzić spod kołdry.
Kurczę no ja mam takie parcie, że ciągle mi się chce, ale w efekcie to bardziej mnie pili niż mam co wysikać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez tak mialam,myslalam ze mam zapalenie pecherzaMróz i nie chce się wchodzić spod kołdry.
Kurczę no ja mam takie parcie, że ciągle mi się chce, ale w efekcie to bardziej mnie pili niż mam co wysikać.
Mam niedrożny jajowód i lekkie odchyły w immunologii. To nie powinno przeszkadzac w zajściu w ciążę - Paśnik tak uważa. Ale niedawno robiłam allo mlr i wyszło mi 19% a powinno być min 40% i może to będzie przyczyną. Oby to było toCiulowate te wyniki , a jakaś diagnozę dali dlaczego tak się dzieje jak zarodki dobrej klasy ??
Nie no chce cwiczenia, ja sie szybko zniechęcam i mam spore niedobory energii przez brak snu wiec joga czy pilates odpadaja.Możesz zacząć od jogi albo pilatesu. O ile przy tym nie usuniesz[emoji12]. Ola Żelazo ma fajne programy - trochę z nią kiedyś ćwiczyłam. Potem możesz zacząć z Martą Hennig ale dla początkujących. Ona jest bardzo pozytywna i nie drze ryja.
Tak, ja mowie o ćwiczeniach sama w domu, nie wiem jak i kiedy, ale dupe musze ruszyc.Wyzwanie z kołakowska dajeszzzzuwielbiam takie akcje
Chodakowska jest ciezka i trudna
A najlepiej to zainwestuj i kup sobie jakies ciezarki sama probuj chociaz to pol godziny dziennie a tak naorawde to wiesz ze najlpesze marszobiegi - nawet w miejscu przedTV - one zawsze dadz Ci pod kazdym wzgledem najlpesze rezultaty !!!!
Ale goraczki i dusznosci nie ma?
Przeczytaj moj post, zwroc uwage na slowa - zero formy, brak snu i takie tam...ja ja lubialamale chodakowska chyba jeszcze gorsza
![]()
Dziekuje, zerkne [emoji4]Ja polecam 'Trening Fitness' . Na YT mam bardzo duzo filmikow , mozesz zaczac od krotkich treningow dla poczatkujacych. Jak dla mnie jedne z lepszych zestawow, z Chodakowska lubilam cwiczyc ale wysiadaly mi kolana .