motylek24
Fanka BB :)
W ciągu dnia nie śpiDo tej pory spala, teraz dnie spedza tak - wiadomo wozek jest be, bo tam nie moze kombinowac [emoji38]Zobacz załącznik 1233379
Jaka już duża, niedawno rodziłaś a teraz proszę już sama wstaje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ciągu dnia nie śpiDo tej pory spala, teraz dnie spedza tak - wiadomo wozek jest be, bo tam nie moze kombinowac [emoji38]Zobacz załącznik 1233379
Ja poprzednie badania robiłam w Salve Medica - Paśnik z nimi współpracuje, a teraz poszukałam i znalazłam taniejTk wlasnie nigdy sie nie spotkalam zeby az takie roznice w cenach byly - dodatkowo te badania czasami sie innaczej nazywaja a w skladzie maja to samoJa robilam wszystko w Gyncentum chociaz naleze do Gamety a skier mialam z APC
![]()
Ciekawe od czego zależy zestaw badań, bo mi allo nie kazal sprawdzać... No ale ja nie mam swoich komórek, więc może dlatego...Mam niedrożny jajowód i lekkie odchyły w immunologii. To nie powinno przeszkadzac w zajściu w ciążę - Paśnik tak uważa. Ale niedawno robiłam allo mlr i wyszło mi 19% a powinno być min 40% i może to będzie przyczyną. Oby to było to
aha, zarodki same ładne blastki
Powiem szczerze, ze przeszlo mi to przez mysl. Za 3 tyg mam wizyte u gin, jak nie da mi skierowania, bo chce o nie poprosic, ale nie wiem czy moze, to bede kombinowac.No kochana to mi wyglada na typowe objawy IO - moze zrob sobie na czczo cukier i insuline bedziesz wiedziec wskaznik Homa. Caly ogrom kobiet majacy problem z IO przezywa bardzo duze frustracje z takiego powodu ze pomimo diety nie chudna. Niestety jest jeden z glownych objawow IO ze pomimo diety efektow nie widac.
Spi - ok 10h30 jakies 45min wtedy biore prysznic, kawa i ogarniecie kuchni po poranku, a jak po poludniu spi to prasuje, albo sprzatam albo gotuje...W ciągu dnia nie śpi [emoji33] czy tylko w wózku nie może zasnąć.
Jaka już duża, niedawno rodziłaś a teraz proszę już sama wstaje[emoji7]
Best self Basic może chodakowskiej bardzo fajnie i lajtowo a ponoć efektywnie.Dobra, bo jest Was tu troche tych cwiczacych - trzeba mi cos dla totalnych laikow, co mnie nie zabije po 5minutach, ale cod co bedzie jakies efekty dawac. Kogo polecacie? Moja forma jest zerowa, znam tylko Chodakowska wiec slucham [emoji16]
Nie zgodzę się ze ciezka sa programy bardzo bardzo spokojneWyzwanie z kołakowska dajeszzzzuwielbiam takie akcje
Chodakowska jest ciezka i trudna
A najlepiej to zainwestuj i kup sobie jakies ciezarki sama probuj chociaz to pol godziny dziennie a tak naorawde to wiesz ze najlpesze marszobiegi - nawet w miejscu przedTV - one zawsze dadz Ci pod kazdym wzgledem najlpesze rezultaty !!!!
Dokladnie mozna jedynie kondycję wyrobić dietka musi być.Ja robiłam jej wyzwania. I powiem tak...
Jak nie zmieni się diety to efekty są słabe. Ja nic nie chudnę ( w sumie to nie chcę) ale trzymam wagę, jestem w formie i jakieś tam mięśnie widać. Tylko że ja żrę jak prosiak
Ja ciągle 60kg. To już moja stała waga
Kochana na początku drogi z ćwiczeniami głosu nie wylaczaj bo trzeba słuchać żeby poprawnie ćwiczenia robic tez bo można się kontuzji nabawić albo kolana mogą odnowić posłuszeństwa.Daj znać co cwicxysz i czy zaczelas będę trzymać kciuki.Ja ci gwarantuje ze po kilku treningach energia cie zalejeNie no chce cwiczenia, ja sie szybko zniechęcam i mam spore niedobory energii przez brak snu wiec joga czy pilates odpadaja.
Obadam, dziekuje [emoji8]
Zgadzam się i moje poczatki również śmiech na sali.wyobraz sobie ze ja tez sie mniej garbie i piersi sie troszke unioslyAle nikt Ci nie karze tego robic idealnie, wyczynowowiesz jak wygladaly moje poczatki wlasnie z chodakowska? Jak bym nieplenosprawna byla - serio
![]()
![]()
powiedziec o tym ze smiesznie to wygladalo to duze przegiecie - to byla parodia
Tak naprawde kazdy ruch jest bardzo dobry - najwazniejsza jest systematycznosc - ja sie zmuszalam przez pierwsze dwa tygodnie - pozniej to byla przyjemnosc i nie wyobrazalam sobie dnia bez aktywnosci zwlaszcza biegania - to jest najlpesze lekarwstwo bo poza aspektami fizycznymi to przede wszystkim zaje.....cie mi pomagalao na glowe
Jak zobaczysz pierwsze efekty i zalapiesz bakcyla to nie ma sily zeby cie zatrzymala
![]()